“Це буде грандіозна подія”: екс-холостячка Злата Огнєвіч готується відгуляти гучне весілля в Мексиці

Екс-холостячка Злата Огнєвіч поділилася цікавою новиною для своїх підписників. В травні 2023 року співачка збирається на гучне весілля. Все деталі в нашому матеріалі.

Так, на своїй сторінці в Instagram Злата Огнєвіч анонсувала цікаву новину. В травні 2023 року співачка збирається на весілля, як запрошена гостя до одного з учасників “Холостячки-2” бізнесмена Андрія Хветкевича. До речі, сьогодні чоловік святкує свій день народження.

“Весілля на яке мене запросив Андрій Хветкевич. До речі, в нього сьогодні день народження. Це весілля відбудеться в Мексиці, в травні. Це буде грандіозна подія. Чекайте від мене багато сторіз. Це буде фантастика. Вже чекаю не дочекаюсь”, – поділилася з підписниками Злата.

Злата Огнєвіч розповіла про гучне весілля в Мексиці

Хветкевич нещодавно приголомшив публіку зізнанням, що цікавиться чоловіками. Проте, відігнавши всі стереотипи, зміг зустріти своє справжнє щастя.

Обранцем Андрія став колумбієць, на ім’я Феліпе. Чоловік впевнений, що можна стати щасливим тільки тоді, коли навчитеся прислухатися до себе, свого серця та не звертати увагу на думку інших.

Зараз закохані активно готуються до весілля та навіть обговорюють спільні плани на майбутнє та усиновлення дітей.

Андрій Хветкевич зі своїм нареченим Філіпе
Андрій Хветкевич зі своїм нареченим Філіпе

Звичайно, що на таку знакову подію Андрій просто не мав права не запросити головну героїню “Холостячки-2” Злату Огнєвіч, адже на проєкті кохання побудувати не вдалося, але хороші дружні стосунки збереглися й дотепер.

Нагадаємо, що проєкт “Холостячка” Андрій Хветкевич покинув за два кроки до фіналу. Він вдячний долі, що тоді все склалося саме так і ні разу не пошкодував, що пройшов цей довгий, але цікавий шлях в романтичному шоу.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.