Королева ночі повернулася: Суперблондинка Оля Полякова продемонструвала свої ніжки в екстравагантних образах

Співачка Оля Полякова завжди вміла відрізнятися своїми вишуканими, стильними та неймовірними образами, які прекрасно підкреслюють всі переваги у фігурі зірки.

Так, на своїй сторінці в Instagram Суперблондинка Оля Полякова показала кадри, як пройшов її концерт 8 березня в Києві. Всі з нетерпінням чекали на цю знакову подію, щоб сповна насолодитися хітами та голосом зірки.

Не обійшлося й без гарних нарядів, якими співачка хотіла вразити своїх прихильників та слухачів. Жінка постала в різних образах, які дуже добре підкреслювати красиву фігуру та довгі стрункі ніжки артистки.

Оля Полякова показала, який мала вигляд на своєму концерті

Співачка постала у двох основних образах. У повністю срібному, наче металевому, короткому платті, яке чудово виконало свою естетичну функцію та довгій, білій зі срібним корсетом сукні, з вирізом на ніжці для ефектного закінчення святкового концерту.

Нагадаємо, що Оля Полякова давно зробила анонс на свій концерт 8 березня до свята всіх жінок. Артистка засумувала за своїми шанувальниками, атмосферою на власних виступах, тому була дуже щаслива та неймовірно задоволена від отриманих емоцій.

Також зазначила, що це далеко не останні концерти з новою україномовною програмою “Все буде добре”.

“Перші, але далеко не останні концерти з новою, 100% українською програмою “Все буде добре”. Сподіваюсь, скоро побачимося з вами усіма у концертному залі!”, – поділилася Оля Полякова.

Всі у захваті від шаленої енергетики, такого таланту, повної віддачі сцені, тому з нетерпінням чекають нових анонсів з наступними датами виступів зірки.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.