Екс-дружина Остапчука Горняк стала мамою, поки він дарує діаманти іншій: “В мене вчора народилась гарнюня”

Друга дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука, з якою він зараз знаходиться в розлучені, повідомила про появу у її житті по хресниці.

Минулого року Христина Горняк та Володимир Остапчук повідомили про своє розлучення. Це був другий шлюб телеведучого, який протривав всього декілька років. Свої почуття обидва на публіку не демонстрували, але нещодавно стало відомо, що для шоумена це розтавання було дуже важким.

Друга дружина Остапчука
Колишня дружина Володимира Остапчука повідомила про народження похресниці

Тим не менш, він дуже швидко знайшов нову другу половинку, і на цей раз обраницею зірки стала журналістка Катерина Полтавська.

Нова обраниця Володимира Остапчука підтвердила чутки про весілля
Колишня дружина Володимира Остапчука повідомила про народження похресниці

Хоча пара не афішує свої стосунки, для глядачів це не є перешкодою. Наприклад, нещодавно стало відомо про коштовний подарунок телеведучого своїй обраниці: розкішна каблучка за 2 тисячі доларів.

Колишня дружина Володимира Остапчука повідомила про народження похресниці

У Христини також налагоджується особисте життя, адже нещодавно вона повідомила що стала хрещеною матір’ю. Так, подруга юриста народила донечку, яку Горняк вже називає своєю похресницею, хоча фактичного хрещення ще не відбулося.

Колишня дружина Володимира Остапчука повідомила про народження похресниці

Про появу на світ маленької дівчинки Христина повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Героїня нашої статті показала, яку сукню придбала для крихітки, а також подякувала за довіру її матері Анні.

Нагадуємо, що у шлюбі з Володимиром Остапчуком у Христини дітей не було. Натомість у телеведучого є двоє спадкоємців від союзу з Оленою Войченко, які зараз проживають разом з матір’ю в Канаді.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.