“Велика можливість”: Ірина Горова заявила, що на новому сезоні “Голосу” шукатиме заміну Дорофєєвій і Позитиву

Ірина Горова відома українська продюсерка, яка, разом з екс-чоловіком Потапом займалась розкруткою найвідоміших молодих артистів українського шоу-бізнеса, а тепер шукає їм заміну.

У 2010 році Ірина та Олексій організували власний продюсерський центр “MOЗGI Entertainment”, який став одним з провідних в Україні, оскільки вони створили гурт “Потап і Настя”, “Время і Стекло”, які багато років завойовували серця українців та мали шалений успіх. Досі всі знають на пам’ять пісні цих гуртів, адже вони, напевно, завжди будуть актуальними, бо сенс у них дуже розслабляючий.

Звичайно, коли артисти стають більш популярними, це вигідно й продюсерам, бо це означає, що стратегія просування вибудована правильно. Проте Горова перший час була в тіні свого колишнього чоловіка Потапа. Всі знали, що саме Олексій продюсує ці проєкти, а також гурт “MOЗGI” та юну співачку Мішель Андраде. Робота з цими артистами була гармонійною та тривала багато років.

Але з часом кожен співак хоче ставати особистістю, тому, спочатку Настя Каменських від’єдналася від Потапа і перетворилась у сольну співачку NK. Її продюсерами й залишились Ірина та Потапенко, але зазвучала вона по-новому. А згодом розпався й гурт “Время і Стекло”. Надя перетворилась у самостійну артистку DOROFEEVA, а Позитив також почав свій новий творчий шлях.

Спочатку обидва артисти працювали з продюсерами, але потім Олексій Завгородній вирішив розірвати контракт і творити самостійно, теж саме зробила й Дорофєєва. А потім від Потапа пішла й Мішель Андраде. Все це класична історія шоу-бізнесу, бо у кожного артиста настає час для вільного польоту.

Днями стало відомо, що 1+1 розпочинає кастинг на новий сезон “Голосу країни” і саме там Горова планує шукати нові таланти, з якими буде співпрацювати, про це жінка розповіла у сторіс instagram.

“Я впевнена, це велика можливість для українських артистів. Наша компанія буде уважно слідкувати за проєктом і потім найкращих запрошувати до співпраці” – написала Горова.

Горова шукає нових артистів

Тож, у молодих артистів буде неймовірна мотивація проявити себе якнайкраще та стати справжніми зірками українського шоу-бізнесу.

Схожі статті