Молодший син Григорія Решетніка Сашко став новим обличчям світового бренду “Dolce & Gabbana” (ФОТО)

Кожна відома родина та особистість в певний момент сягає свого піку популярності, тому, вони часто стають обличчями різноманітних брендів. Це стосується й українських, й світових.

Родина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка є зразковим взірцем для всіх пар у світі, адже їхні стосунки побудовані настільки гармонійно, що здається, ніби вони ідеальні. Це стосується як відносин між ними двома та виховання дітей. Христина щодня демонструє, як вона проводить час з трьома синами. Для кожного жінка завжди знаходить час та ще й встигає при цьому працювати й приділяти час собі.

Насправді побудувати настільки гарний режим, це велика праця, адже діти все одно забирають більшу кількість часу. Цього не оминути, кожному з синів потрібна увага мами, допомога в якомусь питанні. І якщо Ваня та Дмитро вже більш менш дорослі, то маленький Сашко потребує всієї уваги від мами, тата й братів. Це звичайна історія багатодітних родин, але те, як з усім цим порається Христина – викликає захоплення.

Напевно, Сашка в історіях дружини Решетніка більше, ніж її самої, оскільки вона з ним майже постійно знаходиться. Вранці, вдень та вночі, поки Саша не засне. Чудово, коли мама настільки віддається вихованню синів та ще й знаходить час на відновлення для себе.

Відомо, що у дітей зараз канікули у школі, тому, Дмитра й Ваню відправили на відпочинок до бабусі з дідусем, а ось молодший син залишився з батьками. І оскільки Гриша багато працює, то з малюком постійно залишається мама.

Сторіс Христини

Так, днями жінка показала як Сашко ходить по дому у білизні від світового бренду “Dolce & Gabbana”. Звичайно самому Сашкові немає різниці, у що він одягнений, але Христина має гарний смак і одягає синів стильно. Тому, вона написала, що Сашко тепер став новим обличчям “Dolce & Gabbana”. Звісно, це все жарти, проте, можливо у майбутньому так і станеться, бо родина досить відома і можна зробити класну колаборацію.

Схожі статті

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?