Камалія зізналася в почуттях не чоловіку Мохаммаду Захуру та показала своє кохання: “Робиш мене щасливою”

Найбагатша співачка України Камалія здивувала підписників раптовим проявом почуттів. До кого артистка написала справжні зізнання у коханні дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, Камалія велика шанувальниця верхової їзди. Зірка обожнює даний спорт, активно ним займається і має велику кількість розкішних коней. Усі вони проживають у приватних конюшнях і час від часу бачаться зі своєю хазяйкою та її сім’єю. Звісно, у мирні часи ці зустрічі відбувалися на регулярній основі.

Камалія підпустила до себе 73-річного Михайла Поплавського
Камалія зізналася в почуттях своєму коню

Доньки Камалії Арабелла та Мірабелла також активно звикають до даного виду спорту, як мінімум тому, що він їм доступний. Але в цілому співачка — дуже вимоглива матір, яка надихає дітей на активні тренування у різних видах спорту. Дівчата займаються гімнастикою, вміють кататися на лижах і, звісно, не нехтують іподромом.

Камалія зізналася в почуттях своєму улюбленцю

У березні минулого року артистка пережила неймовірне, адже намагалася визволити своїх улюбленців з окупації. Частина коней, на превеликий жаль, померла. Іншу частину їй довелося серйозно лікувати.

Мова заходила навіть про перевезення їх до Бельгії, однак ветеринар наполіг на тому, щоб вони залишилися в Україні, так як улюбленці співачки могли просто не пережити переїзд. Тож Камалія прийняла серйозне рішення та продовжила піклуватися про них на Київщині.

Тривалий час артистка навіть не заговорювала про своїх красенів, однак нещодавно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з одним з них. Зірка була настільки розчулена цією зустріччю, що зізналася коню Гангам Стайлу в почуттях та заявила, що він повернув їй її мрії та зробив її щасливою.

Варто відзначити, що улюбленці Камалії не звичайні, а горді скакуни з великою генеалогією та відомою родослівною. І кожен з них — справжній скарб, про який вона намагається якомога ліпше дбати.

Користувачі мережі були зворушені таким ставленням артистки до тварини і підтримали її у її раптовому прояві почуттів.

Схожі статті

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.