Залишила свого мільйонера? Єдина онучка Софії Ротару покинула США і показала, заради кого на це пішла

Онучка знаменитої української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко покинула Сполучені Штати Америки, де жила останні декілька років та опинилася на іншому материку.

Єдина онучка легенди української естради Софії Ротару Соня Євдокименко майже все своє життя живе за кордоном.

Як склалася доля Соні Євдокименко

Дівчина отримувала середню та вищу освіту у Великобританії, тому володіє декількома іноземними мовами на рівні носія, а згодом після розставання з нареченим-французом рушила у Сполучені Штати Америки, де почала будувати кар’єру моделі.

Софія Євдокименко з колишнім обранцем Марко Дюменілом
Онучка Софії Ротару покинула США

У Нью-Йорку вона проживає разом зі своїм хлопцем, якого також називають її “нареченим” Денисом Жадановим. Чоловік став мільйонером і займається IT-технологіями.

Онучка Софії Ротару покинула США

Здебільшого на особистій сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram контент присвячений естетиці. Красуня фотографується на тлі міських пейзажів та демонструє свій бездоганний смак та стиль. Хороший рівень життя дозволяє їй багато подорожувати.

Однак минулого року, як і більшості українцям їй було не до поїздок. Цього року Соня вирішила повернутися в Європу. Нещодавно вона оприлюднила на своєму акаунті лінійку фотографій, які були зроблені в Італії. Судячи з усього, Євдокименко знаходиться там не одна, а разом зі своїм обранцем.

Ба більше, зовсім скоро вони покидають Італію і відвідають ще декілька країн. Останнього разу в Італії Соня була 2 роки тому, де святкувала день народження своєї бабусі. Уся родина Євдокименко провела у цій прекрасній та сонячній країні аж місяць і жила на розкішній віллі. Цілком імовірно, що Соня може приїхати і в Україну, якщо звісно наважиться, адже після початку війни вона жодного разу не приїжджала до Києва.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?