Я щаслива: екс-холостячка Злата Огнєвіч їздить в купе зі звичайними людьми – без зіркових забаганок

Екс-холостячка Злата Огнєвіч після відпочинку в Буковелі поділилася історією, як поверталася додому. Жінка хвилювалася, що будуть деякі проблеми в дорозі. Всі деталі в статті.

Так, у своїй соціальні мережі Instagram Злата Огнєвіч поділилася історією, чому боялася їхати додому у вагоні. За словами жінки, дорогою до Буковеля, сусідами стали доволі неприємні люди, а саме одна п’яна компанія. Жінка побоювалася, що до Києва їй доведеться так само терпіти цих людей, але все обійшлося.

“Даремно я хвилювалася. Я просто побачила знову ту саму компанію хлопців, які п’яні їхали зі мною в одному вагоні в Буковель. Це просто була жахлива ніч, але, на щастя, на цей раз в Київ вони повертаються зовсім в іншому вагоні. Фух, я щаслива. В мене хороша попутниця. Зараз є час позайматися моїми новими курсами. Трошки згодом вам повідомлю”, – розповіла підписникам Злата.

Злата Огнєвіч розповіла про дорогу додому

Хочемо окремо зазначити простоту та максимальну відкритість артистки. Жінка без зіркових забаганок може дозволити собі дорогу в потягах та спілкування зі звичайними людьми, без будь-яких бар’єрів. Щирість та справжність зажди цінується незалежно від статусу.

Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся
Злата Огнєвіч

Нагадаємо, що зараз співачка інтенсивно працює над піснями та новою концертною програмою, тому для продовження творчої роботи, відпочинок та перезавантаження в Буковелі були такими необхідними.

Згадаємо й те, що серце Злати Огнєвіч досі вільне. Вона зізнається, що хоче жіночого щастя, уваги та справжньої любові, але того самого ще не знайшла. Після проєкту “Холостячка” мріє сильно покохати одного й на все життя.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?