Вміє не тільки жартувати: рейтинг успішних телепрограм ведучого Володимира Остапчука – всі різного характеру

Володимир Остапчук користується великою популярністю серед українських ведучих. За роки своєї телевізійної кар'єри може похизуватися проєктами, які принесли йому успіх, славу та хороший заробіток.

Майбутня зірка народився та виріс в місті Умань. Встиг бути ведучим відразу на декількох телеканалах: “ТЕТ”, “Інтер”, “Перший”, але окремо хочемо виділити “1+1” та “Україна”, адже саме вони принесли чоловіку найбільшу впізнаваність. Телешоу “Інспектор. Міста”, участь у “Танцях з зірками”, шоу “Маска” запам’яталися шанувальникам надовго.

Окрім телевізійних проєктів, Володимир Остапчук працював на радіо, де слухачі насолоджувалися хорошим голосом, правильною вимовою та чистою українською мовою на Хеппі Ранок “Хіт FM” та Вечірньому шоу “Просто Ради. О”

“Інспектор. Міста”

У 2017 році замість Ольги Фреймут, інспекції майстерно проводив Володимир Остапчук. На меті стояла перевірка різних міст та містечок України, оцінювання рівня комфорту, обслуговування, медицини, освіти та сфери послуг.

Володимир Остапчук новий ведучий Інспектор. Міста

Здавалося, що неймовірного ревізора з досвідом, інспектора Фреймут не переплюнути, проте Володимиру це з успіхом вдалося. Його професіоналізм в кадрі, вміння домовлятися, радіти та доносити важливу інформацію дуже допомагали телезірці й шоу дало чоловіку неабияку популярність.

“Танці з зірками”

У 2019 році став учасником танцювального шоу на 1+1 “Танці з зірками”, аби поборотися за головний танцювальний кубок. Його партнеркою, підтримкою та допомогою стала Ілона Гвоздьова.

Ілона Гвоздьова, Володимир Остапчук
Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова

Здавалося, що танці точно не справа для телеведучого, проте не раз доводив, що для нього немає нічого неможливого. Чоловік так бажав перемогти, що не бачив нічого, окрім цілі забрати кубок, проте за крок до фіналу покинув проєкт. Після такого важкого шляху, зізнався, що для себе давно став переможцем.

Шоу “Маска”

Музичне реаліті-шоу, яке вперше вийшло на телеканалі “Україна” у 2021 році, ведучим став Володимир Остапчук. Учасниками проєкту були різні українські зірки зі світу шоу-бізнесу, політики, спорту тощо.

Володимир Остапчук ведучий шоу Маска

Учасники виконували ряд популярних композицій, проте обличчя зірок майстерно приховували в цікавих масках та образах. Завдання глядачів та команд вгадати, яка відома особистість знаходиться за тією чи іншою маскою, прислухаючись, тільки до її вокальних даних.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.