МастерШеф. Професіонали 4 сезон 5 випуск від 11.03.2023: хто покинув шоу – “Поведінка зовсім не професіонала”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 5 випуску від 13.03.2023 вже відомо. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися, який учасник пішов на цей раз.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф. Професіонали 4” у 5 випуску від 13.03.2023. На цей раз з кулінарного проєкту пішов Юрій.

Стало відомо хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

У 5-му випуску на учасників чекали не надто важкі страви, але все ж таки деякі не змогли впоратися з завданням, ні з тиском. Дехто зрозумів, що поняття немає, як впоратися з яловичиною, а хтось не міг по ладнати зі своїми конкурентами, а тому не надто сподобався аудиторії.

Стало відомо хто покинув МастерШеф. Професіонали 4
Стало відомо хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Так, на офіційному акаунті кулінарної програми користувачі мережі вже активно коментують побачене, і наприклад, Юлія з Одеси збентежила багатьох глядачів своїми висловлюваннями на адресу інших учасників. Інші ж підписники були незадоволені низьким рівнем професійності кулінарів.

Однак, не дивлячись на позитивне ставлення більшості глядачів до Юрія, саме він пішов з шоу. У чоловіка була вельми слабка страва, і на битві чорних він отримав поразку.

Чоловік дуже гідно прийняв рішення судів і, не дивлячись на не надто теплі стосунки з конкурентами, пішов з гордо піднятою головою. Чоловік також долучився до обговорення епізоду під публікацією акаунту шоу та подякував усім, хто його підтримував та намагався захищати в коментарях.

Нагадуємо, що цей сезон був відзнятий в умовах війни. Учасники прийшли з неймовірними історіями про своє життя після 24 лютого, а випуски відчутно відрізняються від усіх попередніх. Тим часом у аудиторії досі не з’явилися фаворити.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?