Маленький син Влада Ями потрапив у лікарню за кордоном: стривожений хореограф розкрив його діагноз

Знаменитий український хореограф Влад Яма повідомив, що його маленький син Леон потрапив в американську лікарню у зв'язку зі станом здоров'я.

Як відомо, Влад Яма разом зі своєю сім’єю знаходиться в еміграції вже більше року. Пара виїхала з України 24 лютого, але розповіла правду про своє місцезнаходження лише через декілька місяців, коли стало зрозуміло, що повернення додому здійсниться не скоро.

Син Влада Ями потрапив у лікарню

До Сполучених Штатів єдиний син хореографа звик дуже швидко, адже кожного року відпочивав разом з батьками у Флориді. Дитина пішла до першого класу в початковій школі, а зараз уже закінчує другий.

Син Влада Ями потрапив у лікарню

Леон без проблем опановує англійську, активно займається спортом та брейк-дансом. Однак, стаються і проблеми. Наприклад, нещодавно хлопчик підхопив вірус, днями Влад взагалі показав, як перебуває з сином на прийомі у лікаря. Справа в тому, що у дитини ще й почалася алергія.

У кадрі Леон виглядав дуже засмученим. Судячи з усього, хлопчику стало дуже погано, адже дитина була бліда та тиха.

Нагадуємо, що після втечі Влада за кордон його активно критикували в Україні. Боротися з хейтерами не допомагали ні кадри з благодійних заходів, які хореограф постійно публікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, ні розповідь про те, які суми йому вдалося зібрати в Штатах.

На даний момент Влад працевлаштований в одній за танцювальних шкіл в Маямі, і жителі міста вже мають можливість придбати його уроки. Тим часом його дружина Ліліана досі не активна в соціальних мережах, хоча до війни була популярною блогеркою. За рік сім’я жодного разу не бувала в Україні, вочевидь через Влада, який вдруге просто не зможе виїхати. У хореографа в Україні залишилися рідний брат та батьки.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?