Спочатку ночував у львівському офісі, а тепер збирає гроші у капелюх: Ігор Кондратюк вразив новим заробітком

Знаменитий український продюсер Ігор Кондратюк провів благодійний захід, який прикрасив жестом, за яким всі скучили. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Ігор Кондратюк безсумнівно один зі стовпів українського шоу-бізнесу. Він просував артистів і у найгірші для країни часи, і у найліпші. Після 24 лютого чоловіку вперше довелося зосередитися не на творчості і не на заробітку, а тільки на війні, яка охопила всю країну і його сім’ю в тому числі.

Що насправді у Ігора Кондратюка з Николайчук?
Ігор Кондратюк провів благочинний захід

Він посадив свою сім’ю в автомобіль та евакуювався на захід України. Якийсь час вони жили в офісі у Львові, але незабаром змогли повернутися в Київ.

Ігор Кондратюк провів благочинний захід

У діяльності продюсера на даний момент затишшя, що не дивує. Однак, Ігор долучився до великої украінської ідеї благочинності і також активно збирає гроші, які рушають до наших бійців.

Так, нещодавно він відзвітувався за проведений захід, хоча зазвичай залишає такі речі неозвученими. Кондратюк оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька нових кадрів та показав, куди склав зібрані кошти.

Вперше за довгий час червоний капелюх з “Караоке на Майдані” знову побачив гроші. Але в цей раз їх зібрали спеціально для ЗСУ. Звісно, продюсер, який збирав у цей головний убір кошти дуже скучив за даною традицією, і реалізувавши її, поділився радістю з підписниками.

Нагадуємо, що зараз подружжя знаходиться у розлуці зі своєю молодшою дочкою Поліною. Дівчина виїхала на навчання до Сполучених Штатів Америки ще до початку війни, а після 24 лютого фізично не мала змоги відвідати батьків. Двоє старших синів продюсера напроти знаходяться на батьківщині і навіть готові до мобілізації.

Схожі статті

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.