Рідні міста украінських зірок: де народилися Огнєвіч, Винник, Кароль та інші знаменитості, які тепер сусіди

Українські знаменитості зараз майже всі живуть у столиці, вони всі сусіди по будинках у елітних київських районах, та насправді мало хто з них – корінні кияни.

Справжнім епіцентром усіх подій українського шоу-бізнесу є столиця – Київ. Саме там і живуть наші знаменитості, вони буквально сусіди одне для одного, адже всі мешкають у елітних забудовах. Та вочевидь, так було не завжди. Зірки жили в різних містах та, мабуть, навіть не підозрювали, куди занесе доля.

Злата Огнєвіч

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч народилася в російському місті мурманськ. Оскільки її тато був військовим медиком, сім’я часто переїжджала. Так, родина жила ще в ленінграді та мінську. Та коли Златі було п’ять, вони всі переїхали до українського міста Судак, що у Криму. А у 18 дівчина поїхала підкорювати столицю, де лишилася по нині.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Олег Винник

Популярний український співак Олег Винник – родом із Черкащини. Олег народився в селі Вербівка Кам’янського району. Згодом родина Винника дещо помандрувала Черкаською областю, переїхала до Червоного Кута тієї ж області.

Олег Винник
Олег Винник

Потім Винник поїхав до Канева навчатися. Далі жив та працював у Черкасах, звідки вирушив до Німеччини. Пропрацювавши за кордоном, повернувся до України, у Київ.

Тіна Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль народилася в російському селі Оротукан. Там вона прожила п’ять років, а в 1991-му разом із батьками переїхала на мамину маленьку Батьківщину та місто студентства її тата – у Івано-Франківськ.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Там Тіна Кароль здобувала середню освіту, вчилася в школі, потім – переїхала до Києва, аби здобути музичний фах у одному зі столичних вишів.

Світлана Тарабарова

Популярна українська співачка Світлана Тарабарова – родом із сонячного, славетного нині міста-героя Херсона.

Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

Там дівчинка жила до закінчення школи, а потім одразу переїхала до столиці.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.