Завдяки кому зірки стали відомими: історія успіху Олі Полякової, Наді Дорофєєвої, Аліни Гросу

Популярність – це річ не із найпростіших, навіть якщо є великий талант та здібності до сцени та публіки. Бути відомим – це важко та не всім вдається.

Нічого не буває просто так. Популярність не береться ні звідки: це навпаки – результат таланту, роботи, удачі та навіть збігу обставин. Наші знаменитості стали відомими на всю країну завдяки багатьом чинникам – вони всі різні, проте цікаві та неординарні. Кому завдячують зірки – читайте далі в матеріалі.

Ольга Полякова

Популярна українська співачка Ольга Полякова неодноразово говорила публіці все так, як воно є: за її безмежної відомістю стоїть не тільки потужний голос та цікавий репертуар, а ще й її чоловік. Саме завдяки своєму коханому-бізнесмену жінка стала відомою, адже саме він дав їй гроші на розвиток, просував її у світських колах тощо.

Ольга Полякова
Ольга Полякова

Надя Дорофєєва

Свою вокальну кар’єру популярна українська співачка Надя Дорофєєва розпочала ще з раннього дитинства. Це не дивно, бо про велику сцену мріяла ще її мама, яка все ж стала не артисткою, а стоматологинею. А от Надя ні: вона із ранніх років виступала на різних сценах українського Криму, потім згодом брала участь у талант-шоу, якось її помітив російський продюсер, забрав до гурту, проте толку це не дало. Дівчина повернулася в Україну, там знову різні проєкти, а згодом – сольний альбом. Та все ж найбільшої впізнаваності жінці приніс проєкт Время И Стекло, де Дорофєєва співала кілька років із Олексієм Завгороднім.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Аліна Гросу

Багато хто говорить, що відома співачка Аліна Гросу має дякувати за свою кар’єру та відомість дуже популярній українській співачці Ірині Білик, хрещеницею якої є дівчина. Аліна з самого дитинства співала, випускала вже тоді популярні пісні, та крок за кроком ішла до омріяної популярності.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.