Бізнесмени турецький, пакистанський і казахський: за кого вийшли заміж Ані Лорак, Камалія та Іванна Онуфрійчук

Досить часто зустрічаються такі історії, коли українки виходять заміж за чоловіків, які мають іншу національність. Не можна точно сказати, що на це впливає, можливо інтерес до нового, а можливо щось інше.

Серед українських зірок також достатньо жінок, які вийшли заміж за іноземців, до того ж за дуже багатих, які вже створив власний бізнес, себе та на момент заміжжя знали, яку жінку вони хочуть бачити поруч із собою. Так, наприклад, виходили заміж Ані Лорак, Камалія та Іванна Онуфрійчук.

Ані Лорак

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

Українська співачка у далекому минулому, коли ще жила в Україні, зустріла турецького красеня Мурата Налчаджиоглу, який з першого погляду закохався у юну співачку та закохав її у себе. Історія кохання цієї пари розпочалась на відпочинку, а згодом  закрутився яскравий роман, який привів до весілля. Але довго подружжя не змогло прожити разом, оскільки Мурат зрадив Лорак, а вона пробачити не змогла та подала на розлучення.

Камалія

Найбагатша співачка України Камалія вже багато років перебуває у шлюбі з пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром вже 20 років. За цей час Камалія встигла народити чоловікові двох донечок та стати справжньою зіркою українського шоу-бізнесу. За всі роки подружнього життя Захур жодного разу не проявляв до Камалії неповаги, а навпаки, здається, що чоловік свою дружину та діточок просто носить на руках.

Іванна Онуфрійчук

Молода телеведуча Іванна Онуфрійчук не так давно вийшла заміж за чоловіка, на ім’я Алмаз. За національністю молодий бізнесмен є казахом, але живе у Швейцарії. А ось знайомство пари відбулося в Іспанії у детокс-клініці. І перший рік між Алмазом та Іванною була лише дружба, а ось потім все якось закрутилося та справа дійшла до весілля, яке святкувалося два рази. На Мальдівах та в Україні.

Схожі статті

“Зібрала всіх”: 37-річна Анастасія Приходько показала рідкісні кадри з трьома дітьми від різних чоловіків

Співачка Анастасія Приходько не часто балує своїх шанувальників знімками з родиною. Проте, цього разу жінка зробила виняток та показала сімейний відпочинок у горах.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.