Зіркові обручки: Катерина Осадча похизувалася спільними з Юрієм Горбуновим каблучками-символами кохання

Обручки – це незмінний аксесуар, який є на руках майже кожної одруженої пари у світі. Це справжній символ кохання, який допомагає щомиті пам'ятати про коханих.

Українські знаменитості – це справжні взірці моди та стилю. Наші зірки люблять гарно вбратися й доповнити свій образ незвичайними деталями. Це можуть бути будь-які аксесуари: каблучки, ланцюжки, сережки, шляпки, браслети, сумочки, хустинки та багато всього іншого. Та є один незмінний аксесуар, який стосується всіх одружених, – це обручка. Популярна зіркова пара Юрій Горбунов та Катя Осадча теж вирішили похизуватися свої символом кохання та вірності, любові та щирості одне з одним.

Катя та Юра мають по одному шлюбу за плечима. Катерину Осадчу Юрій зустрів на роботі, спочатку колеги не дуже спілкувалися між собою, адже вони рідко потрапляли на спільні проєкти. Але згодом почали вести разом “Голос діти”.

І після кожної зйомки Юрій відвозив Катю додому. Так, за розмовами та спільними емоціями на роботі, почав розвиватися роман. Тож, Юра вирішив, що він не може більше жити без Осадчої, до того ж його почуття були взаємні. Оскільки і Катя, і Юра вже мали досвід шлюбу, то побудувати нові стосунки не було для них проблемою. Проте, багато років колеги не афішували свій роман. І тільки тоді, коли Катерина завагітніла, пара нарешті зізналась, що між ними справжнє, сильне кохання.

Зараз же ми спостерігаємо щасливу родину, яка виховує вже 2-х дітей. Вони разом 7 років. І цей шлюб є прикладом для багатьох українських родин, оскільки таке взаєморозуміння у парі віднайти досить складно, особливо, коли обидва партнери є публічними людьми.

Буквально недавно зіркове подружжя вирішило похвалитися своїми символами кохання – обручками.

Скріншот
Скріншот

Катерина Осадча опублікувала на власній сторінці в Інстаграмі сторіс, де видно дві руки – її та його. На них – обручки, які так і характеризують силу почуттів телеведучих.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.