У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина: фото зіркових батьків облетіло мережу

Оксана Марченко та Володимир Кличко ведуть досить закритий образ життя, але найважливіші події так чи інакше згодом потрапляють до преси. Усі деталі в статті.

Здається, що Оксану Марченко та Володимира Кличка майже нічого не об’єднує. Але це не так. Окрім того, що зірки знаходяться в одних і тих самих світських колах, свого часу вони стали хрещеними батьками одній дівчинці. Мова йде про дочку Шуфрича.

У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина

У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина
У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина

Так, декілька років тому на особистій сторінці телеведучої в соціальній мережі Facebook з’явилися свіжі кадри, на яких вона ніжно тримає дівчинку на руках, а Володимир всіляко допомагає хрещеній матері впоратися з малюком.

Варто відзначити, що Оксана Марченко має багато похресників серед еліт, адже славиться своєю прихильністю до православ’я, просвітницькою роботою у цьому напрямку та бажанням наставляти інших, що ідеально підходить для багатьох батьків при виборі хрещеної.

У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина
У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина

Втім, невідомо, чи на даний момент куми спілкуються хоча б заради спадкоємиці Шуфричів і чи взагалі якось взаємодіють з дівчинкою.

Нагадуємо, 16 лютого 2022 Оксана таємно виїхала з України разом зі своїми охоронцями, залишивши чоловіка Віктора Медведчука під домашнім арештом. Незабаром після того, як розпочалася війна олігарх втік і був зарештований через декілька тижнів. Вперше після своєї втечі Оксана Марченко вийшла на зв’язок лише для того, щоб попросити у найрізноманітніших політиків звільнити її чоловіка або хоча б посприяти його звільнення. Однак, бажаного ефекту не сталося, а Оксана навпаки стала об’єктом жартів та глузувань. З тих пір від телеведучої не чутно ні слова.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.