Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розсекретила свою адресу у Києві: “Люблю наш район”

Катерина Репяхова молода блогерка, яка має достатньо широку аудиторію, яка набралась завдяки її активності у соцмережі, а також через відомість свого чоловіка Віктора Павліка.

Катерина вже кілька років є дружиною народного українського співака Віктора Павліка, з яким, вони вперше зустрілися ще під час навчання у школі, але ще тоді дівчина не могла собі навіть уві сні уявити, що буде дружиною свого кумира. Але життя досить непередбачуване, і з нами інколи стаються такі речі, про які ми навіть не здогадуємося. Але ці маленькі події й роблять наше життя повноцінним.

Катя Репяхова та Віктор Павлік

Так, крізь багато років Катя таки познайомилась з Павліком вже у свідомому віці і це вже було серйозно, оскільки саме так і почалися стосунки юної дівчини та відомого артиста. Звісно, що їхній союз досі засуджують через велику різницю у віці. Але головне не те, що думає оточення, а те, що вони самі відчувають.

І от у Києві Репяхова вже живе багато років, тут дівчина навчалась та починала будувати своє самостійне життя. І саме у столиці Катя зустріла кохання всього свого життя. Нині дівчина виховує сина та займається виробництвом дитячого одягу, а також є достатньо відомою блогеркою. За Репяховою залюбки слідкує велика аудиторія, яка чекає постійно від неї нової інформації та нових розповідей про свої справи, новини та про життя з Павліком, адже стосунки між ними цікавлять велику кількість людей.

Так, днями дружина Віктора Павліка вирішила згадати, скільки часу вона вже живе у певному районі Києва, та навіть, назвала свою вулицю. А це, насправді не завжди є безпечним для публічних людей. Тож, Репяхова зізналась, що вона разом зі своїм зірковим чоловіком вже майже 7 років живе на вулиці Чавдар.

Сторіс Репяхової

Звичайно, номеру будинку та сам дім Катя не стала демонструвати, але все ж таки, тепер її шанувальники знають, де можна знайти жіночку, аби познайомитись з нею особисто та можливо, навіть трохи поговорити під час прогулянки.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.