Як склалась доля екс-суддів “МастерШеф”: Миколи Тищенка, Лізи Глінської, Тетяни Литвинової та інших

Шоу "МастерШеф"стало дійсно легендарним та найпопулярнішим з усіх кулінарних проєктів на українському телебаченні, оскільки щосезону там нові учасники, судді та випробування.

“МастерШеф” набуло великої популярності серед глядачів, і єдине, що з першого ж сезону є незмінним, це головний суддя Ектор Хіменес-Браво, а ось його колегами встигли стати багато відомих людей, серед яких є колишні учасник проєкту, і ресторатори, і ведучі. Наразі вже незамінними суддями стали Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський, а ось як склалось життя екс-суддів, дізнаємося у статті.

Микола Тищенко

Микола Тищенко

Відомий український шоумен, телеведучий, екс-депутат та ресторатор Микола Тищенко був суддею з 1 по 5-й сезон шоу, а також у першому сезоні дітей. Тищенко був досить прискіпливим, оскільки знається на ресторанній справі. Та нині чоловік живе за кордоном, адже він не захотів переживати війну вдома і просто втік, через що його позбавили депутатського мандату.

Жанна Бадоєва

Жанна Бадоєва

Екс-дружина відомого українського кліпмейкера Алана Бадоєва Жанна стала суддею лише у 2-му сезоні. А потім жінка обрала для себе життя та роботу в росії, де перебуває й зараз.

Ліза Глінська

Ліза Глінська

Переможниця другого сезону “МастерШеф” Ліза Глінська стала суддею дев’ятого сезону аматорів та першого сезону професіоналів. Але потім пішла. Тепер Глінська є одним з ведучих кондитерів України та активно веде свій блог в соцмережах.

Анфіса Чехова

Анфіса Чехова

Телеведуча з росії Анфіса Чехова витримала лише один сезон та склала компанію Тищенку з Ектором, але потім повернулась до рідної країни та продовжила там кар’єру. Нині Чехова закликає росію припинити агресію проти України, а це означає, що жінка живе за кордоном.

Тетяна Литвинова

Тетяна Литвинова

Тетяна надовго приєдналася до родини “МастерШеф” і стала дуже яскравою суддею проєкту. Та зараз Литвинова випускає власні ролики з рецептами і активно підтримує Україну.

Сергій Калінін

Сергій Калінін

Бізнесмен та кухар Сергій Калінін став суддею лише на один сезон, та зміг запам’ятатися глядачам на довгі роки. І зараз чоловік знаходиться в Україні, продовжує кулінарну справу та активно допомагає Україні.

Дмитро Горовенко

Дмитро Горовенко

Дмитро затримався на посаді судді на чотири сезони, і також зміг залишити свій слід на шоу. Зараз чоловік продовжує свою кар’єру у ресторанній справі та активно допомагає ЗСУ.

Схожі статті

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?