Племінниця Камалії провела час з Борисом Джонсоном: у найбагатшої співачки України є неочікувані зв’язки

Найбагатша співачка України Камалія вразила мережу неочікуваним знімком, на якому постала її рідна племінниця у компанії Бориса Джонсона. Детальніше в нашій статті.

Після того, як Камалія вийшла заміж за британо-пакистанського мільярдера Мохаммада Захура, у її життя увійшли численні світські заходи та бізнес-зустрічі, на яких артистка часто присутня. Для партнерів свого чоловіка Камалія час від часу виконує пісні, гімни, і завжди готова взяти активну участь у спілкуванні, аби підтримати свого благовірного.

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Племінниця Камалії провела час з Борисом Джонсоном

Не дивно, що у результаті такого образу життя у героїні нашої статті є численні зв’язки, яких вона навіть не приховує.

Племінниця Камалії провела час з Борисом Джонсоном

Наприклад, минулого року Камалія повідомила, що не дивлячись на офіційну позицію Пакистану, завдяки близькості Мохаммада до влади країни йому вдалося передати Україні військову техніку. Дана новина наробила багато гаміру в мережі та підвищила репутацію зіркового подружжя в шоу-бізнесі.

Завдяки корисним знайомствам мільярдер також дізнався про повномасштабне вторгнення заздалегідь, що дало йому можливість евакуювати своїх дочок. Співачка в свою чергу відмовилася покидати батьківщину і, знаючи, що на неї чекає, все одно залишилася. Ба більше, артистка навіть говорила про те, що хоче піти на передову, і бути як її сестра, яка зараз служить Україні.

Племінниця співачки активно йде по її стопах. Музичну кар’єру вона не будує, однак вже може похизуватися спільною фотографією з Борисом Джонсоном. Так, нещодавно Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій показала свою родичку у компанії колишнього прем’єр-міністра Великобританії.

Племінниця Камалії провела час з Борисом Джонсоном

Окремо варто відмітити неймовірну схожість співачки та її племінниці.

Схожі статті

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.