Ектор Хіменес-Браво показав, як виглядав у молодості: шефа з обвислими боками не впізнала б навіть рідна мама

Ектор Хіменес-Браво єдиний закордонний шеф-кухар, який став справжньою зіркою в українському світі кулінарії. Суддя найвідомішого кулінарного шоу "МастерШеф" став ще й улюбленцем українських жінок.

Ектор має колумбійське коріння, і це додає йому ще більшої популярності та зацікавленості від українських глядачів, а особливо глядачок. Він є прикладом для багатьох молодих кухарів, адже багато років плідно працював заради свого успіху. Хіменес-Браво об’їздив багато країн та багато де працював. Але осісти вирішив в Україні, бо чоловік вважає, що саме тут живуть найкращі люди, які для нього стали дуже рідними та найдобрішими.

Останні 15 років Ектор живе в столиці України та дуже задоволений своїм життям. 10 з 15 років Браво є незмінним головним суддею шоу “МастерШеф”. За ці роки багато його колег змінилося, але він як був головним, так і є. І за всі роки проєкту можна помітити, як сильно змінилась зовнішність Ектора.

Ектор у спортзалі

Зараз ми бачимо дуже підтягнутого, гарного чоловіка, який регулярно займається спортом і вже просто не уявляє свого життя без спортзалу та пробіжок. Він дуже полюбив спорт та вважає, що він має бути в його житті на постійній основі. Ектор має гарну фізичну форму та дуже витривалий, і для кухаря це теж величезний плюс.

Але раніше Хіменес-Браво не розумів переваг займатися спортом і мав не надто привабливу фізичну форму. Так, зараз це собі уявити досить складно, проте днями кухар виклав у сторіс instagram фото з минулого життя, де видно, як в Ектора звивають боки та є доволі великий круглий животик і щічки.

Ектор у минулому

І найголовнішим є те, що чоловік не соромиться того, що він колись мав таку форму, бо вчасно взяв себе у руки та почав займатися своїм зовнішнім виглядом. А, як відомо, спорт ще й дуже позитивно впливає на внутрішній стан людини, тому це величезна робота над собою, яка дуже цінна та помітна.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.