Вигуляли дітей: Лілія Ребрик поділилася, як проводить час зі своїми дівчатками – не вистачає голови сім’ї

Лілія Ребрик щаслива жінка, адже має у своєму житті люблячого чоловіка та неймовірних донечок. Як зіркова матуся проводить час з дітьми? Подробиці у нашій статті.

Талановита жінка завжди встигає все. Бути кар’єристкою та приділяти час собі, дітям та коханому чоловіку. Лілія Ребрик обожнює справу, якою займається, адже має не одну творчу нішу. Гра в театрі та кіно, ранкові ефіри на телеканалі “Україна” та навіть захоплення танцями. Можна тільки уявити, скільки сил та натхнення забирає її робота.

Попри такий завантажений графік, знаходить спосіб, як провести спільне дозвілля з дітьми. Так, у своєму блозі в Instagram поділилася сімейним відео та світлиною, де вони з дівчатками прогулялися вуличками міста, а потім зайшли до закладу, аби поласувати смаколиками, поговорити, посміятися та на мить забути про всі проблеми.

Лілія Ребрик показала, як проводить час з дітьми

Цікаво, що Лілія Ребрик з дівчатками були самі, без чоловіка та батька Андрія Дикого. Імовірніше за все, коханий героїні нашої статті дав можливість головним жінкам його життя провести час тільки у своїй атмосфері, з секретиками та розмовами з мамою.

Лілія Ребрик з чоловіком та доньками

Головне не скільки часу ви проводите з дітьми, а сама якість. Не потрібно забувати, що крім роботи, є багато людей, які потребують вашої уваги та любові. Правильно оцінювати свої сили не кожен зможе, але бачимо, що телеведучій Лілії Ребрик це вдається.

Нагадаємо, що офіційно дружиною танцюриста Андрія Дикого стала у 2011 році. Спільно виховують двох неймовірних і талановитих донечок: старшу Діану та молодшу Поліну. Любов, повага, розмови та підтримка відіграють важливу роль у сімейному житті.

Схожі статті