Від юнацької збірної до закордонного клубу: як Михайло Мудрик за короткий час побудував неймовірну кар’єру

Напевно, кожен хлопчик з дитинства мріє стати знаменитим футболістом та підкорити весь світ, але з роками інтереси змінюються і футбол стає просто хобі, а для когось взагалі втрачає цінність. Та є ті, для кого цей вид спорту є сенсом життя.

Ми всі знаємо такі імена, як Кріштіано Роналдо, на якого рівняються всі футболісти у світі, Ліонель Мессі, якого ставлять у приклад всім юним та новеньким футболістам та багато інших світових імен таких самих хлопців, які колись мріяли про підкорення всіх футбольних полів у світі. І лише завзята праця та старання бути першим допомогли їм стати світовими легендами.

Михайло Мудрик

Але це світові, а ось стосовно українських футболістів, то і серед них легенд немало, та кожен вклав всі свої сили, щоб стати професіоналом та підкорити українські та закордонні футбольні клуби. Найяскравішим прикладом серед вікових футболістів є Андрій Шевченко. А от серед молодих з нещодавніх пір Михайло Мудрик.

Мудрик почав свою кар’єру у юнацькій збірній футбольного клубу Донецького “Шахтаря”, а згодом та з досвідом став гравцем основного складу команди дорослих. І відразу ж почав дивувати колег та тренерів своїм професіоналізмом, через що через деякий час потрапив у збірну України. Це просто неймовірний шлях юного гравця, який за короткий термін зміг досягти великих вершин у футбольній кар’єрі.

Зараз же Михайло став гравцем основного складу найвідомішого закордонного клубу “Челсі” і це стало справжнім досягненням для юнака. Сума, яку за Михайла заплатив “Челсі” становить 70 млн євро фіксованої суми та 30 млн євро бонусів, це навіть більше, ніж заплатили за Андрія Шевченка у 2006 році.

Нова легенда футболу

Про Мішу говорять так:

“Його наполеглива праця, віра у свої сили та цілеспрямованість – якості, що допомогли Михайлові стати одним з найбільш затребуваних футболістів світу”

І ці слова справді є дійсністю, адже Мудрик став легендою за короткий термін часу та зміг закріпитися у закордонному клубі й показати, на що здатні українські футболісти.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?