Не така вже ідилія: Сергій Притула поділився стосунками з дружиною Катериною Сопельник під час війни

Відомо, що з початком повномасштабного вторгнення Сергій Притула покинув розважальну діяльність на телебаченні та став волонтером. Війна, всі теперішні події вплинули на його стосунки з дружиною Катериною.

Історія кохання майбутнього подружжя розпочалася на зніманнях, тому зрозуміло, що спочатку їхні відносини базувалися на робочих моментах. Коли шоумен розлучився з першою дружиною Юлією, у пари закрутилися романтичні взаємини.

Катерина Сопельник працювала продюсером Нового каналу, а потім зайняла цю посаду на власному проєкті Сергія “Вар’яти”. У 2015 році молоді вирішили побратися, стали офіційно чоловіком та дружиною. Цікаво, що все пройшло таємно, тому крім рідних і близьких друзів ніхто нічого не знав.

Сергій Притула з дружиною Катериною

Притула зізнається, що війна дуже вплинула на стосунки з його дружиною та навіть мамою. Постійні стреси, переживання й інші негативні емоції даються взнаки, тому важко зберігати спокій та гармонію. Конфлікти в його родині відбувалися доволі часто.

Чоловік розповів, що якось, приїхавши додому, зайшов у порожню хату. В цей момент зрозумів, що треба з цим щось робити. Особливо в такий час, адже необхідно цінувати кожні проведені моменти разом, а не витрачати на сварки.

З усією сім’єю було прийняте рішення. Якщо є якась ситуація, де погляди різняться, найрідніші не сваряться, а сідають за стіл переговорів. Цей спосіб дійсно спрацював, адже тепер Сергій та Катерина обговорюють абсолютно все, а всі образи давно зійшли нанівець.

Прикро, що інколи такі висновки приходять пізно, але краще зараз, чим ніколи. Тепер відсутні неповага, розмови на підвищених тонах, сварки. Разом тішаться хорошим новинам, радяться та розв’язують важливі питання.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.