Відомого скандаліста Філіпа Кіркорова хочуть позбавити розкішного будинку у США: “Не має права приїжджати”

Відомий та раніше популярний співак Філіп Кіркоров своїми скандалами та публічними конфліктами продовжує закопувати свою кар'єру. Тому, його вже не хочуть бачити в багатьох країнах світу.

Кіркоров раніше був справжньою зіркою, його пісні співали всюди, його поважали як артиста і як людину, з ним хотіли зробити колаборацію багато артистів, оскільки він дійсно був незвичайно талановитим та свідомим. Його творчість любили в багатьох країнах.

Філіп Кіркоров

Проте поведінка Філіпа останні років 10 змушує його прихильників сумніватися в його адекватності та психічному здоров’ю, оскільки його конфлікти стали переходити межу. Він нападає на журналістів, колег, хамить учасникам шоу, де є суддею. І це все каже про те, що він неадекватно реагує на все, що відбувається навколо нього. До того ж Кіркоров дуже різкий у своїх словах і йому все одно, на адресу кого і що казати.

Тож, в артиста репутація точно вже остаточно зіпсована, а ось ще більшу ненависть він накликав на себе через свою позицію у війні, тобто, підтримку росії та правління своєї країни. Тож, тепер Кіркорова не хочуть бачити на виступах у багатьох країнах світу.

Наприклад, у США у нього є розкішний будинок, в який він час від часу літав на відпочинок. Та зараз населення Америки категорично не хоче бачити Кіркорова на території своєї країни та вимагають заборонити йому прилітати до Америки й позбавити його права володіти будинком.

Філіп Кіркоров

Тож, поки невідомо, що буде з володінням Кіркорова, але жителі Маямі налаштовані серйозно, бо співак дійсно може бути небезпечним для суспільства. І навіть є підозри, що він приймає наркотичні або седативні препарати, які діють для нього як агресор. Тому, щоб дізнатися, що буде далі з будинком Кіркорова, варто слідкувати за новинами.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.