У родині Софії Ротару траур: син легенди естради повідомив про важку втрату і не стримав емоцій — “Як же так”

Син знаменитої української естрадної виконавиці Софії Ротару Руслан Євдокименко повідомив про смерть своєї тещі. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, у Софії Ротару досить велика родина. Єдиний син Руслан привів у сім’ю кохану невістку Світлану та подарував зірці двох онуків Соню та Анатолія. Також у легенди естради до 17 березня була сваха.

Так, нещодавно Руслан Євдокименко повідомив про те, що його теща, матір його дружини Світлани Людмила Білоусова померла.

У родині Софії Ротару траур

У родині Софії Ротару траур

Сваха Софії Михайлівни була не публічною людиною, однак її неодноразово можна було помітити на сімейних знімках, які публікувалися самою артисткою, її сином та онуками. Між жінками завжди були доброзичливі та гармонійні стосунки. Про це свідчить численні свята, які вони проводили разом.

Свого чоловіка Людмила втратила так само давно, як і Софія Михайлівна. Благовірний покійної помер не своєю смертю ще на початку стосунків Світлани та Руслана Євдокименко.

Судячи з усього, смерть настала раптово, адже онучка Людмили Білоусової Соня Євдокименко рушила у тур Європою і, судячи з усього, зовсім не очікувала, що їй доведеться його перервати через похорони.

У родині Софії Ротару траур

Софія Михайлівна поки що ніяким чином не коментує втрату, яку понесла її родина. Варто відмітити, що артистка завжди дуже важко переживає подібні події, а тому на реакцію від неї можна і не дочекатися. Тим часом онуки покійної Соня та Анатолій також дотримуються дуже стриманої лінії поведінки і поки що нічого не говорять. Єдиним, хто публічно відреагував на втрату був зять Людмили Білоусової Руслан.

Де саме знаходилася жінка на момент відходу невідому, адже покійна могла бути евакуйована. Відомостей про прощальну церемонію та похорони також немає.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?