“Хто тут мене зустрічає”: переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала мешканця квартири – кращий Заливако

Переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан показала, з ким живе насправді у своїй квартирі. Можна подумати, що це новий обранець дівчини, але ні. Все найцікавіше у нашій статті.

Великою активністю та жагою до життя турагентка змогла підкорити серце “Холостяка-11” Михайла Заливако. Дівчина не приховувала, що любить екстрим, емоції та пригоди. З цією дівчиною точно сумувати не доведеться.

Приємно усвідомлювати, що після екранної історії, кохання може продовжуватися і в реальному житті. Зіркова пара мріяла про щасливе майбутнє, дітей, як будуть проводити  дозвілля в статусі родини. Але сталося те, чого вже не виправити.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Михайло Заливако та Анна Богдан

У своєму Instagram Анна Богдан змогла не просто приголомшити прихильників, а й дати привід для різних чуток. Дівчина заявила, що вирішила розірвати стосунки з Михайлом, які здавалися такими щирими та справжніми. Причину не повідомила, а тому підписники самі почали гратися в слідопитів, щоб дізнатися правду. Але так чи інакше, обоє розпочали нове життя без одне одного.

Анна Богдан показала, з ким живе у квартирі

Так, колишня Заливако веде активно соціальні мережі, де розповідає про деталі зі свого життя, кар’єру, показує світлини з різних фотосесій, модні та трендові образи тощо.

Нещодавно змогла приємно здивувати своїх прихильників милим відео в Instagram, де показала пухнастого, біленького та впевнені, що дуже відданого котика. Хіба не приємно повертатися додому, де тебе очікують та люблять?

Анна Богдан показала мешканця квартири

Анна Богдан обожнює тварин і дуже піклується про свого жителя. Маємо надію, що окрім такого мешканця, незабаром зможе мати сімейне тепло і справжнє кохання у своїй квартирі.

Схожі статті

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?