“Тільки не Кароль”: в мережі неочікувано відреагували на пошуки тренерів нового сезону “Голосу країни”

Днями продюсери вокального проєкту "Голос країни" повідомили про те, що розпочинають пошук нових талантів, а також поцікавилися, кого глядачі хочуть бачити в суддівських кріслах.

Як відомо, трансляція 12-го сезону вокального шоу “Голос країни” проходила неспокійно та спричинила скандал. Глядачі були незадоволені тим, що попри війну в Україні телеканали повернули в ефір розважальні програми. Серед аудиторії відчувалася значна різниця у думках, однак 12-й сезон безсумнівно зумів набрати рейтинги, інакше продюсери не наважилися б на зйомку 13-го.

Мережа відреагувала на пошук наставників для Голосу країни

Стало відомо ім'я переможця нового сезону Голос країни
Мережа відреагувала на пошук наставників для Голосу країни

Так, нещодавно стартували зйомки наступного сезону, і команда знаходиться в активному пошуку як талантів, які будуть боротися за звання найкращого вокаліста, так і наставників, які займуть свої місця у кріслах та будуть тренувати виконавців.

Відповідне повідомлення з’явилося на офіційній сторінці проєкту в соціальній мережі Instagram. Продюсер вирішили поцікавитися у фанатів шоу, кого вони хотіли бачити у тренерському складі. Примітно, що молодь здебільшого почала голосувати за MELOVIN.

Мережа відреагувала на пошук наставників для Голосу країни
Мережа відреагувала на пошук наставників для Голосу країни

Дехто забажав побачити у суддівських кріслах тих зірок, які вже там побували, а інші вразили своїм небажанням бачити Тіну Кароль. Примітно, що позаминулого року поп-діва повідомила, що завершує свою історію в даному проєкті і повертатися не планує. На той момент артистка пояснювала своє рішення тим, що збирається сконцентруватися на своїй творчості, а тому не буде зніматися у розважальних шоу, в яких активно брала участь останні 10 років.

Навколо цього рішення поп-діви ходило багато чуток. Особливо їх пов’язували з плітками про роман Тіни Кароль з власником телеканалу “1+1” Ігорем Коломойським.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.