Ані Лорак знову стане мамою: іспанський коханий співачки Ісаак Віджраку показав, заради кого тепер буде жити

Не так давно знаменита російська співачка Ані Лорак повідомила про те, що перебуває у нових стосунках. Зірка знаходиться у романі з іспанським тренером Ісааком Віджраку.

Знаменита російська співачка Ані Лорак тривалий час тримала у секреті своє особисте життя. Однак друга половина 2022-го стала для неї дуже важливою, так як вона зустріла своє кохання. Мова йде про тренера з йоги Ісаака Віджраку.

Новий коханий Ані Лорак показав сина

Новий коханий Ані Лорак показав сина

Спочатку пара лише натякала на свій зв’язок. Однак контент на особистій сторінці тренера в соціальній мережі Instagram збивала користувачів з пантелику, адже на його акаунті можна було знайти фотографії з коханою жінкою та сином. Але пізніше чоловік видалив деякі кадри, залишивши лише свого спадкоємця.

І незабаром після цього Кароліна напряму заявила про те, що знаходиться в стосунках з іспанцем.

Новий коханий Ані Лорак показав сина

Обручку на руках тренер наносив, тож імовірно він все ж таки не був одруженим. Але так чи інакше у випадку розвитку стосунків між співачкою та її обранцем, їй доведеться прийняти в сім’ю пасинка. Але навряд це буде проблемою.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак втекла з російської федерації та сховалася в Європі. Співачку активно критикували за її скандальну поведінку, тому вона видалилася з соціальних мереж, і відновила свою сторінку лише через півроку. Тоді ж вона почала проводити час зі своїм тренером і постійно публікували різноманітні відео, на яких він фігурував.

Чоловік підтримує виконавицю, але ніяким чином не вступає у дискусії з хейтерами співачки. Імовірно, що дочка Ані Лорак вже знайома з новим обранцем матері, адже постійно приїжджає до Іспанії.

Схожі статті

Викинув смартфон сестри з пірса: Анатолій Анатоліч розповів про непередбачувані витрати через пустощі сина

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч поділився кумедною історією про свого сина, яка обернулася несподіваними витратами для родини. Як це сталося, читайте у нашому матеріалі.

Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер: люкс, приватний гелікоптер і бренди

43-річний продюсер Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер. Така розкіш багатьом і не снилася, але Олексій вирішив не бути скромним.

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?