45-річна Камалія вперше розповіла про свою онкологію та зізналась, що спровокувало рак: “Усі штори закриті”

Найбагатша співачка України Камалія вперше зізналася про те, що перехворіла на онкологію. Коли це сталося та чому артистка не говорила про рак раніше?

З початку повномасштабної війни в Україні Камалія приголомшила користувачів мережі рівнем свого патріотизму. Не дивлячись на небезпеку та можливість виїхати, артистка відправила свою сім’ю до Великобританії, а сама залишилася чекати на ворога у себе вдома. Які б важкі часи не переживала Київщина в лютому та березні минулого року, артистка продовжувала стояти на своєму, і чоловік з великимми складнощами таки зміш вмовити її повернутися до дітей.

Камалія вперше розповіла про свою онкологію

Племінниця Камалії провела час з Борисом Джонсоном
Камалія вперше розповіла про свою онкологію

Любов співачки до своєї батьківщини вразила не тільки українців, але й іноземних журналістів. Нещодавно Камалія повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що дала інтерв’ю, і в ньому артистка розповіла про те, що пережила рак лімфатичних вузлів.

Даний досвід артистка майже ніколи не обговорювала з пресою. Про період перенесеної онкології артистка не розповіла, але натомість стала відома першопричина — близьке проживання до Чорнобильської зони.

У статті йшлося і про те, як виконавиця живе в евакуації під час війни. Мовляв, разом з родиною майже не знаходиться, а постійно гастролює. Звісно, до Києва артистка приїжджає регулярно. Не тільки щоб побачити свою матір, побувати вдома, але для того, щоб зустрітися зі своїми улюбленцями, які на неї з нетерпінням чекають у конюшнях.

Як відомо, Камалія обожнює своїх коней, активно займається спортом і після деокупації Київщини поховала декілька своїх улюбленців. Більша частина тварин проходила реабілітацію через важкий стан здоров’я.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.