Головний комік “МастерШеф” Влад Міцкевич носить на руках Олю Полякову: Вадим Буряковський не ревнує?

Оля Полякова нещодавно стала колегою Влада Міцкевича з "МастерШеф" на новому кулінарному шоу, де вони обидва стали ведучими та, здається, дуже сильно подружилися.

Відома та дуже популярна співачка Полякова стала неймовірною улюбленицею українських слухачів. Спочатку Оля була просто співачкою, а згодом її стали запрошувати на різноманітні проєкти, де жінка стала суддею, зірковим тренером та тепер і ведучою. Запальний характер артистки дозволяє їй бути хорошою та цікавою телеведучою. А ось компанію їй склав не менш гуморний та цікавий шеф-кухар та ресторатор Владислав Міцкевич. Саме його продюсери відібрали для нового шоу “Він готує. Вона керує”

Відомо, що Влад пройшов кастинг та дуже сподобався продюсером і режисерам, які  затвердили хлопця на цю роль. Ще пів року тому Міцкевич навіть уявити собі не міг, що стане ведучим та колегою української королеви ночі. Але тепер це стало дійсністю і Міцкевич дуже старається відповідати Ользі, адже для неї ця роль вже не нова і вона багато років є відомою. Та стосунки новоспечених колег склалися дуже добре, тепер вони є друзями та навіть поза кадром спілкуються і ходять разом на прем’єри, де Оля бере участь.

Так, днями Влад пригадав знімальні дні кулінарного шоу та продемонстрував момент, де він бере Олю на руки та носить її по всьому знімальному майданчику.  Це відео може спровокувати нові плітки про Олю, адже неодноразово вона казала про своє бажання розлучитися зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським.

Сторіс Міцкевича

Але здається, що жінка не збирається розлучатися з багатим чоловіком, про це вона казала своїй подружці Маші Єфросиніній. Але річ в тому, що Міцкевич нині є розлученим молодим чоловіком. І саме ця деталь може стати приводом для пліток.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.