Знайшлася донька Дана Балана? Молдавський мачо ніжно обійняв маленьку дівчинку і не зміг приховати правду

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан зробив кадр з маленькою красунею та заінтригував мережу. Ким дівчинка доводиться співаку? Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, Дан Балан жодного разу не був одружений та не має дітей. Втім, молдавський мачо виріс у дуже доброзичливій, об’єднаній та люблячій родині, тому має доволі високі стандарти та не відмовляється від сімейних цінностей.

Дан Балан ніжно пригорнув маленьку дівчинку

Артист сам неодноразово зізнався, що не збирається все життя залишатися холостяком. Але на шляху до щастя у чоловіка є перешкода: він почувається самодостатнім і без дружини, а тому чекає на щире кохання.

Чому мовчить Дан Балан
Дан Балан ніжно пригорнув маленьку дівчинку

Дана позиція тим не менш не може переконати фанатів у тому, що він не приховує сім’ю від преси. Роками в мережі ходять чутки про те, що насправді у виконавця є і колишня дружина, і син.

Шанувальники не відмовляються від теорій і про те, що насправді у співака може бути щаслива та повна сім’я прямо зараз. А тому з великою уважністю ставляться до різноманітних знімків, які потрапляють до мережі. Як наприклад, нещодавно Дан засвітився у компанії маленької дівчинки, яку ніжно пригорнув до себе.

Деяким користувачам здалося, що така чутливість до дитини може пояснюватися їхнім родинним зв’язком.

Однак, не варто забувати, що дана є рідна сестра Санда, яка народила декількох племінників виконавцю. Дан знаходиться з ними у дуже теплих стосунках, постійно їх тішить, грається з ними, а фотографії з сімейних вечорів, де молдавський мачо постає поруч з дітьми призводять справжній фурор.

Тим не менш на вищевказаному кадрі імовірніше за все разом з зіркою постала звичайна маленька фанатка, яка мала удачу з ним сфотографуватися на пам’ять.

Схожі статті

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.