Катя Варнава, Леся Нікітюк і Ольга Фреймут їй не конкурентки: як виглядає нова дружина-дончанка Сергія Притули

Популярний шоумен, волонтер і вже екс-телеведучий розважальних шоу Сергій Притула дуже полюбився українцям через свою подачу та неймовірне почуття гумору та гострий розум. Його особистість завжди викликала інтерес у публіки й приватне життя не виключення.

Сергія завжди вважали ловеласом, оскільки на телебаченні він завжди був оточений красивими колегами-жінками, з якими Притулі намагалися приписати стосунки. Першою в цю пастку потрапила подруга ведучого Ольга Фреймут. Вони починали разом з ранкового шоу “Підйом” та оскільки вони мали дружні близькі стосунки, глядачі та журналісти їх сприймали як щось більше. Але насправді у їхніх взаєминах завжди був присутній ще й колега Олександр Педан і всіх трьох пов’язувала лише дружба.

Притула з Фреймут

Далі Олю Фреймут змінили Катерина Варнава та Леся Нікітюк, адже вони також були співведучими Притули. Чоловік може побудувати гарні взаємини майже з кожною людиною, попри свій важкий характер та принциповість. Та все ж таки, наприклад, дружбу з Нікітюк також інтерпретували як роман на робочому місці. Хоча всі знають, що Сергій давно й щасливо одружений.

Притула з Нікітюк

Сергій нині перебуває у другому шлюбі з жінкою, яка була продюсеркою на Новому каналі, а згодом стала менеджером власного проєкту Притули “Вар’яти”. Обраницю волонтера звуть Катерина Сопельник і вона родом з Донеччини, тож, виходить, що має достатньо сильний характер. Але з Притулою Катя почувається справжньою жінкою, яка може собі дозволити іноді бути слабкою.

Родина Притули

Насправді про стосунки Сопельник та Притули мало хто знав до самого їх весілля, яке відбулося у 2015 році у славетному місті Львові.  Щоправда, о цього моменту закохані зустрічалися цілих два роки. Та за цей час вони встигли зрозуміти, що їм комфортно разом і вони готові перенести своє кохання у сімейне життя і не помилилися, адже майже 10 років вони дарують одне одному відчуття щастя та надійної опори по життю.

Притула з дружиною

Разом пара виховує двох донечок – Соломію та Стефанію, а також з ними живе син Сергія Дмитро від першого шлюбу. Загалом чоловік не надто полюбляє обговорювати своє особисте життя, але коли мова йде про дітей та дружину, то у нього просто загоряються очі та здається, в ці моменти шоумен почуває себе неймовірно щасливим, бо родина є найдорожчим здобутком його життя.

Схожі статті

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.