Оля Полякова порівняла себе з поп-дівою Тіною Кароль, яку вважають кращою за неї: “Ми різні”

Кожен артист має свою особливу манеру виконання, стиль та подачу, які й відокремлюють їх від натовпу та роблять справжніми зірками. В українському шоу-бізнесі таких зірок вистачає, і вони часто підпадають під порівняння.

Якщо брати двох топ-блондинок Олю Полякову і Тіну Кароль, то відразу зрозуміло, що вони надто різні, їх образ, амплуа, стиль виконання, подача своєї творчості, аудиторія та сенс пісень. Все це жодним чином не є схожим, адже у Полякової більш розважливий контекст пісень, а ось у Тіни лірика, яка може зачепити за душу.

Поп-діва Тіна Кароль

Проте кожна з них є справжньою зіркою української сцени. І кожна має своє власне звання, У Тіни – поп-діва, в Олі – Королева ночі. І навіть ці дрібниці вже пояснюють, що їхній репертуар не є схожим. Жінки навіть не схожі за темпераментом, Тіна більш спокійна та розсудлива, а Полякова більш жвава та голосна, там де є Оля завжди шумно. Тому, навіть не можна уявити, що ці дві легенди українського шоу-бізнесу можуть вийти разом на сцену.

Королева ночі Оля Полякова

Так, нещодавно сама Полякова вирішила прокоментувати різницю між собою й Тіною, та виявилось, що співачка думає, що вони та їхня аудиторія і творча діяльність є абсолютно різною.

“Якщо брати мене і Тіну. Ми дуже різні, В нас різна аудиторія і та люди, які ходять на Тіну Кароль, вони, мабуть, що половина з них, може прийти на Олю Полякову, а друга не прийде. Так само як і мої. Ми ділимо різні аудиторії. Я думаю, нам всім вистачить місця.Тому такої аж конкуренції, її не снує. А тим більше зараз, коли шоу-бізнесу немає” – висловила свою думку Полякова.

Думки Полякової

Тобто, виходить, що й самі артистки розуміють, що ділити їм нічого, і аудиторія у них зовсім різна, бо стиль виконання та написання пісень він також не схожий в артисток. Тому, коли сфера українського шоу-бізнесу знову почне набирати обертів, то жінки точно не стануть конкурувати за прихильність своїх слухачів, а просто почнуть працювати у два рази більше, аби знову повернути собі ті позиції, до яких вони змогли дійти до воєнного стану та скасування всіх концертів, окрім благодійних на території України.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.