Тіна Кароль у чорній сукні на “Танцях з зірками” засвітила все, від чого шаленіє Дан Балан

Тіна Кароль знову похизувалася занадто відвертим вбранням.

Чвертьфінал “Танців з зірками” нещодавно скінчився, а мережа продовжує обговорювати образ Тіни Кароль.

Цього разу співачка та ведуча популярного проекту однією сукнею показала все. Виконавиця була одягнена у чорну сукню з високим боковим вирізом та відкритим декольте. Образ дипивнили чорні босоніжки на високих підборах. Макіяж цього разу був досить скромним. Артистка забула про свою пристрасть до червоної помади, натомість виділила очі.

Прихильників аж настільки відвертий образ виконавиці вразив і вони залишили багато негативних коментарів. Їм хотілося бачити Тіну Кароль у більш скромних та витончених вбраннях.

Декому з прихильників вже настільки набридли відверті фото співачки, що вони заявили про це у коментарях не зовсім запропонували: ”Тіна, виходь вже без сукні))Чого так скромно”.

Подібні коментарі можна побачити і під знімками артистки в одній з фан-груп у мережі. Прихильники вважають, що такими образами вона знецінює себе і втрачає свою індивідуальність та природну ніжність і красу. Шанувальники не можуть зрозуміти чому Тіна Кароль дозволяє одягати на себе подібні вбрання.

Fantina Instagram screenshot
fantina Instagram
Fantina Instagram screenshot
fantina Instagram

Незважаючи на такі не дуже хороші коментарі, більшість шанувальників Тіни Кароль у захваті від подібних нарядів.

Це не єдиний образ ведучої “Танців з зірками”, який розділив думки підписників.

На одному з ефірів Тіна Кароль з’явилася у білій сукні, яка занадто сильно підкреслювала фігуру співачки. На цій сукні думки підписників розділилися. Одні порадили улюблениці змінити стиліста, а інші зазначили, що це найкраще вбрання ведучої “Танців з зірками” за всі ефіри.

https://www.instagram.com/p/CGzcdGFrRPi/

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".