Від милої дівчинки до вишуканої жінки: як змінилася Аліна Гросу за роки популярності і після невдалих романів

Дізнайтесь як саме відома українська співачка Аліна Гросу здивувала прихильників зміною іміджу протягом пісенної кар'єри.

Нерідко фанатам зірок надзвичайно цікаво спостерігати за тим, як змінюється їхній кумир з роками. Певні зміни в житті та кар’єрі можуть вплинути на імідж та стиль представника шоу-бізнесу. Особливо цікаво бути свідком того, як ростуть маленькі зірки, що виступають на сцені ще з пелюшок. Ймовірно у кожного було відчуття шоку, коли через декілька років після перегляду дитячого шоу, він знаходив світлини вже зовсім не малих учасників. Яскравий приклад зірки, яку всі знають ще з її дитинства — Аліна Гросу. Про те, як дівчина змінювалась протягом двадцятирічної кар’єри співачки читайте далі.

Як розпочався творчий шлях Аліни Гросу?

Все розпочалося у 1999 році, коли дівчинці було лише чотири рочки. Саме тоді її батьки зрозуміли, що маленька Аліна має справжній вокальний талант. Починати дівчинка вирішила доволі серйозно: того ж року вона знялась у кліпі на свою пісню, яка називається “Літо”. Слухачі були в захваті, адже від Аліни віяло харизмою за кілометр. Крім того, чималу роль зіграв її нестандартний стиль. Візитною карткою маленької співачки стали її афро-кучері та яскраві костюми.

Втім справжнім хітом, який знають тисячі українців, стала після “Бджілка”. Без цієї композиції не обходилось жодне дитяче свято на початку нульових.

Аліна Гросу в кліпі "Бджілка"
Аліна Гросу в кліпі “Бджілка”

Підліткові роки

Чим старше ставала молода співачка, тим дорослішими ставали її образи та репертуар. Аліна Гросу відійшла від образу маленької бешкетниці і перестала робити маленькі кучері, які так полюбили її прихильники. Дівчина стала більш елегантною та жіночною. А у вісімнадцять років співачка вирішила поекспериментувати із зачіскою й наважилась на фарбування.

Аліна Гросу в підліткові роки
Аліна Гросу в підліткові роки

А що зараз?

З часом Аліна Гросу вирішила не зупинятись в експериментах й перефарбувалась у білявку. Прикметно, що на одній із нещодавніх фотосесій дівчина вирішила зробити такі ж афро-кучері, які були її невід’ємним атрибутом на початку творчості.

Образ Аліни Гросу на фотосесії
Образ Аліни Гросу на фотосесії

Чимало фанатів підозрювали співачку в пластичних операціях. У соціальних мережах дівчини підписники неодноразово писали про те, що обличчя Аліни Гросу зроблене на хірургічному столі. Втім на всі викиди фоловерів дівчина відповіла так:

“Обговоримо, що ж там у мене змінилося? І яка до чорта була проведена пластика? Обожнюю людей, яким здається, що раніше я краще виглядала. Завдяки вам я знаю, якщо знов стану пиріжком – мене хтось все одно любитиме”, – заявила Аліна Гросу.

Так, чи інакше, але дівчина виглядає прекрасно попри всі дорікання.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.