Опинилася поза сімейною ідилією: як виглядає дочка Горбунова, яку не беруть на сімейні свята як сина Осадчої

Новина про весілля Юрія Горбунова та Катерини Осадчої стала справжнім сюрпризом для шанувальників зірок, і тим не менш ощасливила більшість з них. А що на рахунок падчерки ведучого?

У Каті Осадчої та Юрія Горбунова до створення спільної історії було не менш насиченим та романтичним і минуле. Телеведуча “Світського життя”, будучи зовсім юною дівчиною, вийшла заміж за Народного депутата України Олега Поліщука та народила від нього первістка Іллю.

Катерина Осадча та Ілля Поліщук
Юрій Горбунов показав падчерку від першого шлюбу. Катя Осадча з старшим сином

Хлопчик зростав під опікою матері та бабусі, а згодом отримав можливість переїхати і до батька, який знайшов своє кохання з іншою. Тим часом Катя Осадча тривалий час взагалі не вірила в шлюб і запевняла, що вийде заміж вдруге лише за умови, що в неї з’явиться дитина. І це сталося!

Юрій Горбунов показав падчерку від першого шлюбу

Роман Юрія Горбунова та Каті Осадчої розвивався цілком таємно, хоча шанувальники фантазували на рахунок того, що колеги можуть насправді бути коханцями. Про весілля зірки повідомили лише тоді, коли живіт Катерини неможливо було приховувати.

Спочатку на світ з’явився їхній спільний син Іван, а згодом і Данило. При цьому розлучення Юрія Горбунова з дружиною Людмилою залишилося абсолютно поза кадром. Телеведучий ніколи не розповідав, як його благовірна сприйняла новину про наявність у нього кохання на стороні, і чи взагалі жив він на той момент зі своєю обраницею.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, з якою він був одружений 20 років
Як виглядає дочка Юрія Горбунова

Як відомо, спільних дітей у них не було, але Юрій Горбунов виростив дочку дружини Ксенію як рідну. Телеведучий ніколи не приховував своєї щирої батьківської любові до спадкоємиці і навіть після усього пережитого підтримує з нею зв’язок. Однак на відміну від Іллі Поліщука, який постійно з’являється на родинних святах і у компанії своїх молодших братів, Ксенія жодного разу не потрапила у кадр на сімейних заходах. Очевидно, тому що не була на них присутня.

Де зараз проживає дівчина, чи знаходиться вона в Україні, наскільки близько спілкується зі своїм вітчимом — усе це залишається великою таємницею для преси. Як і її матір, красуня веде непублічний образ життя і не бажає потрапляти під світло софітів.

Завдяки Ксенії, до речі, Юрій Горбунов вже пізнав, що таке бути дідусем, адже жінка виховує власних дітей.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.