Конкуренція Олі Полякової і Тіни Кароль: хто з сучасних українських зірок має найбільшу армію прихильників

Відомі співачки Тіна Кароль та Оля Полякова одні  з найвідоміших у світі українського шоу-бізнесу. Перегляди та кількість прослуховувань їхніх пісень неодноразово це доводили. Чи є конкуренція між музичними виконавицями?

Різний жанр пісень улюблених артисток не заважає мати свою прихильність, любов та відданість від різних фанатів. У 2021 році Оля Полякова публічно висловилася про Тіну Кароль, мовляв, що вважає її головною “плакальницею”, бо її музичний репертуар саме такого типу. З того часу прихильники вважають, що у дівчат відбувалася запекла боротьба за популярність та славу. Чи відповідає це дійсності?

За словами самої Олі, вона не скупа на різні вислови та слівця, за які буває соромно. Інколи  може щось сказати, а потім подумати. Ба більше, жінка не хотіла образити Тіну, тому навіть попросила в неї вибачення після цього інциденту, і вони змогли помиритися та цього не згадувати. До того ж пояснила, що всі скандали в шоу-бізнесі часто створюються для розваги, вони більш штучні для привертання уваги. Наголосила, що ніхто ні з ким не ворогує та не конкурує.

Оля Полякова розповіла, чи існує конкуренція між Тіною Кароль
Оля Полякова розповіла, чи існує конкуренція між Тіною Кароль

Кожна зі співачок унікальна. З певним шармом, харизмою, долею в житті та нелегким шляхом до успіху. Оля Полякова додала, що у них з Тіною Кароль різна аудиторія слухачів і ділити їм немає чого. Кожен, хто прийшов на концерт до Суперблондинки, половина з них може завітати на захід до поп-діви або навпаки геть зовсім не прийти. Люди різні та їхні музичні смаки теж. Потрібно поважати вибір кожного та цінувати своїх відданих і щирих фанатів.

Співачка Тіна Кароль
Співачка Тіна Кароль

Робимо висновок, що конкуренції між дівчатами, як такої просто не існує. Всім вистачить місця, адже талановита людина завжди знайде своїх людей, своє покликання, досягне успіху та буде задоволена тим, що робить.

Оля Полякова та Тіна Кароль активно працюють, приносять свою частину до омріяної перемоги нашої країни, допомагають українському народу, продовжують співати та ощасливлювати новими творчими музичними роботами прихильників. Підтримувати українських виконавиць у цей нелегкий час надзвичайно важливо.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?