Скільки коштує квартира Остапчука, в якій по черзі живуть його дружини: спочатку Горняк, тепер Полтавська

Володимир Остапчук відомий український телеведучий, шоумен та комік, який дуже полюбився вкраїнським глядачам через вміння подати себе гарно.

Остапчук дуже цікава особистість, за якою стежить вся Україна, адже він часто потрапляє у цікаві ситуації. Його вважають досить скандальним, але публічні сварки у нього відбуваються лише з дружинами на стадії розлучення. А от у скандалах з колегами чи друзями він ніколи не був помічений.

Володимир Остапчук
Володимир Остапчук

Напевно, дуже гарно розвинута комунікація дозволяє Остапчуку побудувати гарні стосунки з будь-якою людиною. Він журналіст, і цим все сказано, адже ця професія створена для людей, які люблять собі придатних та вміють вчасно замовчати або вставити влучне слово. І Володимир і такою людиною, що володіє своїми скілами. До того ж досвіду йому вже вистачає, як життєвого, так і професійного.

Та варто сказати, що на своєму професіоналізмі і таланті шоумен зміг навчитися заробляти гідні гроші. Тому, він має власне житло, автомобіль, утримує дітей та платить аліменти. Та й на собі чоловік ніколи не економив, адже Володимир любить жити на широку ногу, і це виправдано, бо він багато працює.

ЖК Тетріс Хол

Нещодавно ведучий згадував, у якому житловому комплексі він живе. І виявилось, що він дуже дорогі.  для середньостатистичної людини. ЖК Остапчука має назву “Тетріс хол”. Кожен під’їзд нагадує фоє в найкращих готелях Туреччини, скляні підлоги та ліфти, адміністрація, диванчики та все як у готелі. Але це лише парадне. А ось вартість квартир приблизно 200-500+ тисяч доларів – це дуже розкішні ціни. Тож, Остапчук обрав для себе неймовірно гарне місце для життя.

Також цей комплекс має власну велику територію, де є басейн, лаунж-бібліотека, баскетбольний та футбольний майданчик, сад, дитячий майданчик та багато чого іншого. Це ЖК закритого типу і потрапити на територію можна лише за спеціальним пропуском.

Виходить, що Володимир заробляє баснословні суми, які дозволяють йому дозволяти  собі та своїм близьким все, що тільки заманеться. і це неймовірно чудово, адже жити так, як хочеться, це величезна мрія всього людства у нинішні часи.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?