Тіні Кароль і не снилося: 62-річна мама Балана показала, чим краща за зіркову невістку

62-річна Людмила Балан показала у соціальній мережі, хто справжня красуня.

Мама популярного молдавського виконавця Дана Балана Людмила Балан опублікувала у своєму Instagram фото, яке підкорило мережу.

Красуня мама Дана Балана

Людмила Балан — неймовірна красуня і виглядає значно молодше своїх років. Підписники у захваті від неї. Шанувальники обсипають щирими компліментами, не приховуючи цього.

Коментарі прихильників під фото Людмили Балан

До того ж, багато підписників помітили як сильно мама Дана Балана схожа на українську співачку Тіну Кароль. А в квітні 2020 року зіркова мама з’явилась в якості гостя на сцені популярного шоу “Голос Країни”, що стало для усіх несподіванкою. Вона полонила серця не тільки глядачів, а самої Тіни Кароль. Людмила Балан виконала українську пісню “Горіла сосна, палала”, яку зазвичай співають молодятам на весілля, і щиро поспілкувалась з аудиторією.

Мама Дана Балана на сцені популярного українського шоу

Нагадаємо, Людмила Балан — популярна молдавська телеведуча і співачка. Ще на початку своєї кар’єри вона зуміла підкорити серця багатьох глядачів як на батьківщині, так і за її межами.

Дан Балан надзвичайно сильно гордиться своєю мамою і досить часто викладає спільні фото в соціальній мережі.

Дан Балан зі своєю мамою Мама Дана Балана

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".