Одразу після Репяхової: Слава Камінська пішла на нову пластичну операцію – буде кардинальна підтяжка обличчя

Яскрава, рудоволоса співачка українського шоу-бізнесу Слава Камінська не зупиняється на всіх наявних пластичних операціях та вирішила знову удосконалити свою зовнішність. Що цього разу?

Робота в гурті “НеАнгели” подарувала жінці успіх, славу, гроші та неабияку популярність. Відомо, що з народження її назвали Ольгою, але для процвітання творчості вирішила взяти нетиповий для себе псевдонім. Камінська ніколи не боялася публічно зізнаватися, що зробила себе самостійно, адже з юності не могла полюбити себе такою, якою вона була.

За своє життя пережила не одну пластичну операцію, вона відкрито про це говорить, бо вважає, що це нормально і кожен може вирішувати, що робити зі своїми зовнішніми даними, особливо, якщо певною мірою вас щось не влаштовує.

Слава Камінська розповіла подробииці роботи з Нікітіним
Слава Камінська після всіх втручань у її красу

Всі пластичні операції Слави Камінської

На шляху популярності вона спершу вирішила збільшити груди. Далі зізналася, що вдалася до ринопластики, щоб тішитися рівним, ідеальним носиком. Також наявні ін’єкції ботоксу та збільшені губи, які дуже видніються своїми пишними, пухкими формами на обличчі Слави. Фанати стверджують, що артистка була красивою і без всіх змін, адже мала ту природну яскравість, шарм та унікальність, якої дуже мало у нашому світі. Втім, на хейт співачка ніколи не реагувала та, схоже, що зупинятися на цьому не збирається.

Слав Камінська пішла на нову пластичну операцію

Так, співачка знову вирішила вдатися до пластики. У своєму Instagram-блозі показала світлину, що готується до нової операції. Імовірніше за все, це буде підтяжка обличчя, тому зовсім скоро ми побачимо Славу в зовсім оновленому зовнішньому обліку.

Необхідно пам’ятати, що кожна дівчина по-своєму унікальна. Важливо знати міру при будь-яких втручаннях, аби зберегти власну неповторність саме ту, яку дала природа із самого народження.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.