З ким колишня дружина Дзідзьо Славія побудувала нове кохання: після розлучення не пройшло і півроку

Після того, як Дзідзьо повідомив, що має намір розлучитися зі своєю дружиною Ярославою пройшло майже 2 роки. Що змінилося за цей час дізнайтеся в нашій статті.

2021-го фанати Михайла Хоми були неймовірно вражені розповіддю про його сімейне життя від Ярослави Хоми. Дружина артиста вперше почала активно спілкуватися з журналістами і зовсім не стримувала себе у подачі інформації особистого характеру.

Дзідзьо гучно відгуляв весіля
З ким колишня дружина Дзідзьо Славія побудувала нове кохання

Зокрема вокалістка зізналася, що мріяла побудувати музичну кар’єру, але чоловік не дозволяв їй цього робити. Дзідзьо буквально “вставляв своїй коханій палиці” в колеса, і контролював її амбіції.

Також мова зайшла і про дітей, яких у пари не було. За словами Ярослави, Михайло не надто волів ставати батьком, а вона напроти мріяла про народження спадкоємців. Таким чином шанувальники артисти зробили висновок, що він не давав благовірний реалізуватися ні в сім’ї, ні в кар’єрі.

З ким колишня дружина Дзідзьо Славія побудувала нове кохання

Після почутого артист не став довго чекати в зручний для нього момент повідомив про те, що його подружнє життя з Ярославою дійшло свого логічного кінця. Пара зуміла влаштувати офіційне розлучення за декілька місяців, і вже в серпні 2021-го Михайло став вільним чоловіком.

Ярослава не претендувала на майно, яке вони нажили спільно у шлюбі. Натомість у якості відступних співачка отримала розкішну квартиру на березі озера. Але жити вона в ній не змогла.

Перша дружина Дзідзьо Slavia обтягнула стегна вузькими джинсами і показала колишньому правильний ракурс
З ким колишня дружина Дзідзьо Славія побудувала нове кохання

Наприкінці лютого наступного року Ярослава вже збиралася переїжджати до свого нового коханого. Це відбувалося напередодні повномасштабної війни в Україні. Переїзд не відбувся саме через вторгнення. Втім, особистість нового обранця Ярослава журналістам розкривати нестала, заявивши, що зробиться лише тоді, коли стосунки приймуть дуже серйозно та надійну форму. Але дотепер співачка так і не розповіла, ким же був цей чоловік, який зумів підкорити серце жінки і вже через півроку після складного розлучення вмовити її переїхати до нього.

Тим часом і сам Дзідзьо не залишався самотнім, але так само як колишня дружина відмовився розповідати про нову кохану.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.