Яскраво одягнувся і пішов гуляти з найдорожчою жінкою у житті: Хіменес-Браво показав, з ким проводить час

Ектор Хіменес-Браво став дуже відомим, та навіть легендарним кухарем в Україні, адже він присвятив все своє життя кулінарії, і точно знає, що свою роботу варто кохати, інакше,життя повним не буде.

Браво родом з Колумбії, там він народився, виріс та отримав свою першу освіту. А згодом хлопцю захотілося розвиватися та побачити світ. Тож молодий кухар, який тільки мріяв про визнання, вирішив навчатися та мати досвід всесвітнього визнання. Ектор багато років набирався досвіду й навчався в різних країнах світу. Але своє місце він знайшов в Україні.

Ектор Хіменес-Браво

Вже 15 років Хіменес-Браво живе в столиці найсміливішої країни світу. І він вважає, що саме в Україні живуть найщиріші та найдобріші люди. Через таку атмосферу Ектор вирішив залишитися у Києві та жити тут і розвиватися. І тепер, ми бачимо незамінного професіонала та суддю найпопулярнішого кулінарного шоу “МастерШеф”.

Понад 10-ти  Хіменес-Браво оцінює кухарів різних категорій, аматорів, професіоналів, зводить у кулінарні поєдинки лідерів з різних сезонів, та, навіть дітей. Його досвід вважається унікальним, тому, в Києві чоловік став справжньою зіркою.

І хоча Ектору неймовірно подобається жити в Україні зі своїми друзями та роботою, він все ж таки часто сумує за Батьківщиною. Там живе його мама, племінниця та інші родичі, а ще улюблені собаки. Тому, звісно, чоловікові не вистачає живого спілкування з найближчими людьми, які поруч навіть коли знаходяться за тисячі кілометрів від нього.

Так, нещодавно, Ектор вирішив поїхати у довгоочікувану відпустку на свою Батьківщину, де є мама та інші родичі. І тепер Хіменес-Браво щодня показує, як проводить час з рідними. Але й без приготування страв він не може обійтись.

У Колумбії зараз наче літо, тому, чоловік показав яскраве вбрання та прогулянку з найдорожчою людиною у своєму житті – з мамою. Його стосунки з матусею насправді дуже теплі, жінка не соромиться камери й підтримує сина навіть у зйомці відео для Тік-Току та інших соціальних мереж.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.