Як змінилося життя Потапа? Друзі пішли, компанія дісталась колишній, а дружина Каменських з ним не живе

Відомий український продюсер Потап зіштовхнувся з агресивною критикою після 24 лютого, яка була зумовлена новинами про еміграцію артиста за кордон.

Після 24 лютого Потапа довелося зіштовхнутися з дуже неочікуваною реакцією української публіки. Як відомо, продюсер знаходився за кордоном на початку повномасштабного вторгнення російської федерації на території України. Більша частина представників шоу-бізнесу була попереджена про небезпеку, а тому виїхала у країни Європи та північної Америки.

Потап публічно попрощався з Максимом Арделяном
Як змінилося життя Потапа

І поки більшість артистів поверталося додому після 2-3 місяців еміграції та життя за кордоном у ролі біженців, Потап та Настя Каменських продовжували гастролювати іспаномовними країнами.

Як змінилося життя Потапа

Це спровокувало шквал критики на адресу продюсера, з якою йому було досить важко справлятися. Чоловік повернувся на батьківщину восени минулого року. У першому ж інтерв’ю, яке йому довелося дати по поверненню, він розповів, що перехворів на коронавірус, а згодом намагався позбутися ускладнень після хвороби, які проявлялися через параліч обличчя.

Сумний Потап привіиав з Різдвом
Як змінилося життя Потапа

Однак, це далеко не єдина проблема, з якою йому довелося зіштовхнутися. Того ж року стало відомо, що декілька артистів лейблу “MOZGI Інтертеймент” прийняли рішення покинути компанію.

Пізніше Ірина Горова повідомила про те, що лейбл змінює концепцію своєї роботи і тепер буде надавати послуги усім бажаючим артистам, а не тільки тим, з якими має підписані контракти. При цьому Олексій Потапенко втрати вплив у компанії і повністю віддав управління колишній дружині.

Екс-подружжя та екс-партнери подякували одне одному за плідну співпрацю та красиво розійшлися, але для глядачів залишається великою загадкою, що ж насправді відбувалося між ними поза камерами.

Далі більше, Олексію почали приписувати і розлучення з Настею Каменських. Шанувальники помітили, що зірки не проводять час разом, не обговорюють одне одного у публікаціях як це було раніше і взагалі не взаємодіють публічно. Однак, за словами артистів така поведінка була зумовлена неймовірно завантаженим гастрольним графіком. Обидва знаходилися у розлуці досить довго і бачилися вкрай рідко.

Чутки про розставання вдалося розвіяти після корпоративу, на якому Настя та Потап засвітилися разом в обіймах одне одного.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.