Переможець “МастерШеф” Євген Клопотенко продегустував запліснявілий лимон: “А такий делікатес”

Євген Клопотенко відомий українськи шеф-кухар, який став відомим після перемоги на головному українському шоу України "МастерШеф". А тепер його вважають королем борщу, адже він знає неймовірну кількість рецептів.

Клопотенко дуже прискіпливо ставиться до роботи, адже він ідеаліст та перфекціоніст. Йому важливо працювати на якість, а не швидкість і кількість. Тому, у своїх ресторанах він висуває чіткі правила для співробітників. І дуже ретельно підбирає собі на кухню кухарів, адже це найголовніший фактор у ресторанній справі.

Євген Клопотенко

Так само як і до кухарів, Євген ставиться й до приготування страв та рецептів. Чоловік дуже часто вигадує авторські рецепти, заради цього він багато років вивчав та практикував різноманітні процеси, та й загалом багато працював заради свого успіху. Клопотенко довго насправді йшов до своєї мети, і завдяки завзятій праці чоловік став одним з топових шефів в Україні.

Євген полюбляє експериментувати й не боїться поєднувати різні продукти, які в класичних стравах ніколи б не змогли зіграти смачно. А Клопотенко вигадує нові рецептури, які дійсно смакують неймовірно. На кухні Євген дуже ризикований, його ідеям немає меж та жодних перепон немає для нових смаків. І часто навіть складно здогадатися, з чого саме він приготував свою страву.

Чоловік був у багатьох країнах та містах, де куштував різні кухні, екзотичні страви та рецепти. Але, й сам він може спробувати все, що можна приготувати або обробити. До того ж це гарний контент для його особистого блогу в соціальній мережі instagram. До речі, Клопотенко ще й відомий блогер, і його історії та пости, звісно більшою мірою стосуються приготування страв, їх дегустації та експериментами над рецептурами.

Так, днями Клопотенко виклав сторіс з тим, як він куштує запліснявілий лимон, це дуже дивно, адже таке взагалі не можна вживати. Та на відео чоловік лише розрізав та понюхав лимон, можливо, він його й не їв.

Сторіс Клопотенко

Проте сама історія дуже дивна, та й від Євгена можна очікувати будь-чого, тому, все ж таки, яка далі була доля у цього лимона з пліснявою – невідомо.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.