Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає найвродливіший турецький актор Бурак Озчивіт

Історичний серіал "Величне століття. Роксолана" приніс шалений успіх, популярність та великі гонорари багатьом акторам, які майстерно перевтілилися у свої образи. Бурак Озчивіт не став виключенням.

Актор завдяки культовій ролі в серіалі став популярним у багатьох країнах світу. Майбутня зірка кіно народився 24 грудня 1984 році в Стамбулі. Його приваблива зовнішність допомогла працювати у модельній сфері та навіть отримати нагороду “Краща модель Туреччини”.

Відомо, що турецький красень одружений, має неймовірну дружину, з прекрасною вродою Фахріє Евджен. Узаконити свої люблячі стосунки, отримати статус подружжя вирішили у 2017 році. Виховують двох прекрасних синочків: старшого Карана та молодшого Керема.

Бурак Озчивіт та Фахріє Евджен
Бурак Озчивіт та Фахріє Евджен

Попри те, що зірка одружений, досі ходять чутки про його романи з різними жінками, проте варто зазначити, що власне серце належить лише одній. В інших красунь немає шансів завоювати прихильність актора.

Відомо, що продовжує свою творчу діяльність, заробляє шалені гонорари та домовляється про нову співпрацю з кінематографами. Постійні знімання в нових проєктах, завантажений графік, часті перельоти в інші країни заважають чоловікові бачитися із сім’єю частіше. Маленькі діти потребують свого зіркового батька.

Дружина навпаки більше сфокусована на підтримці домашнього вогнища, вихованням синів та взяла на себе всі хатні жіночі обов’язки.

Зараз Бурак виглядає вже не так молодо, як раніше, але постійно доглядає за собою, своєю зовнішністю та надалі входить до списку найвродливіших акторів Туреччини.

Свого часу Озчивіт задав тренд на пишні чорні вуса, що додавали йому ще більшої харизми та відчуття власної непідробності та неповторності.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?