“В мене була мрія”: Світлана Лобода розповіла, чи має власне житло в москві – живе на дві країни?

Співачка Світлана Лобода, яка стала на сторону своєї Батьківщини у повномасштабній війні з росією розповіла, чи має нерухомість в москві. Всі подробиці в нашій статті.

Яскрава артистка на початку свого творчого шляху неодноразово отримувала критику у свою адресу через пишні губи, але завдяки своєму таланту та харизмі змогла пробитися у світ українського шоу-бізнесу.

Уродженка Ірпеня стала широковідомою після представлення України на щорічному пісенному конкурсі “Євробачення” у москві. До початку успішної сольної кар’єри була однією з солісток у гуртах “Капучино” та “ВІА Гра”, проте бачила свою реалізацію тільки тоді, коли виступала самостійно.

Лобода повернулася в Україну
Світлана Лобода

Відомо, що з початком активних воєнних дій на території нашої країни співачка повністю занурилася у волонтерську діяльність. Допомагає українцям, перерахувала до фонду телеведучої Маші Єфросиніної 1,5 млн гривень та навіть віддала свій автомобіль на потреби тероборони.

Переконана, що в цей час кожен має допомагати по максимуму в силу своїх можливостей. Також взяла активну участь у відбудуванні свого рідного Ірпеню. Спільними зусиллями ми зможемо наблизити весь український народ до омріяної перемоги.

Чи має нерухомість в москві Світлана Лобода?

В одному з інтерв’ю музична виконавиця зізналася, чи має власний будинок в росії. Це питання доволі актуальне в наш час і всі прихильники хочуть знати, чи повернеться їхня улюблениця знову на територію російської федерації.

Світлана Лобода вперше розповіла про таємного чоловіка
Світлана Лобода розповіла, чи має житло в москві

За словами Світлани, у неї була мрія жити в Європі, тому нерухомості в москві вона не має ніякої. Лобода розповіла, що хотіла купити собі будинок і навіть підписували практично контракт на купівлю, але потім з’явилися питання, на які власник не міг відповісти та і юридичні проблеми тиснули, тому ця історія накрилася, але не жалкує, що все так сталося. Значить так мало відбутися, то був просто не їхній дім.

За версією російських ЗМІ, артистка давно має розкішний маєток в москві, який виставлений на продаж та трикімнатну квартиру. Світлана Лобода не стала стояти осторонь. Публічно прокоментувала фейкові новини та заявила, що не має ніякого житла в росії, а про те, що вона “власниця” таких житлових умов дізнається тільки зараз.

Схожі статті

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?