Зірка серіалу “Кайдаші” Тарас Цимбалюк показав фото з весілля: але наречена не Світлана Готочкіна

Тарас Цимбалюк відомий та дуже затребуваний український актор кіно і театру, який з перших хвилин закохує у себе всіх глядачок. Тому, фільми та серіали з його участю стають дуже рейтинговими.

Цимбалюк насправді є дуже привабливим чоловіком, його зовнішність та харизма можуть зачепити будь-яку жінку. До того ж Тарас ще й дуже талановитий, він може грати й гарних, і поганих героїв, тому, його можна сміливо назвати професіоналом своєї справи.

Тарас Цимбалюк

Оскільки він є публічною людиною, та ще й часто грає роль справжнього мачо, то особисте життя Цимбалюка в реальному житті також цікавить багатьох українок. Тож, відомо, що Тарас був одружений і він дуже романтично зробив пропозицію своїй тодішній дівчині. Це відбулося на шоу “Танці з зірками” і розчулило всіх. Та тільки цей шлюб довго не проіснував, і пара прийняла рішення розлучитися.

Тарас, звісно, дуже переймався щодо цього, але цей період пройшов у чоловіка швидко. Бо він на своєму шляху зустрів нову жінку, яка з першої розмови змогла закохати його в себе. Нею виявилась молода рестораторка Світлана Готочкіна. Саме вона колись давно брала участь у шоу “Холостяк”, а потім багато працювала, аби стати тією, ким є зараз. Тарас дійсно неймовірно закоханий у свою нову обраницю, проте це не заважає йому грати романи у кіно та в театрі, бо це його робота.

Так, днями у мережі з’явилось весільне фото Тараса, але було воно зі зйомок серіалу “Кайдаші”, яке знімалось ще до того моменту, як він зустрівся зі Світланою та почав будувати  дівчиною стосунки. А ось “Кайдаші” тепер будуть показувати на популярній платформі “Netflix”. А це вже абсолютно новий, більш серйозний етап для українського кінематографа. Тому, можливо це відкриє нові можливості для акторів цього серіалу.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.