40-річна Світлана Лобода нарешті досягла бажаного та повернулася в Україну: “Рідне має залишатися вічним”

Знаменита українська співачка Світлана Лобода повернулася на батьківщину та зачарувала мережу свіжими знімками у столиці. Усі деталі в статті.

Наприкінці лютого минулого року Світлана Лобода вперше заговорила про свою батьківщину та про те, що всеціло її підтримує. І хоча спочатку слова артистки сприймали дуже критично та агресивно, з часом їй вдалося завоювати довіру українців та стати частиною цієї боротьби.

Світлана Лобода повернулася в Україну

Світлана Лобода спростувала інформацію про мальтійське громадянство
Світлана Лобода повернулася в Україну та показала свіжі кадри з Києва

Як відомо, декілька останніх років Світлана Лобода проживала разом зі своїм таємничим чоловіком на Мальті. Подейкували, що артистка навіть відмовилася від українського громадянства і натомість отримала паспорт іншої держави.

Однак, співачка поквапилася спростувати дану новину та показала свої документи. З 24 лютого Лобода не бувала на території російської федерації, заперечує новини про те, що в неї є там нерухомість, а також зізнається, що її чоловік не має жодного зв’язку з росією, а сам є великим патріотом України.

Після того, як з’явилася можливість потрапити в Ірпінь, Світлана Лобода одразу ж приїхала та почала активно допомагати відбудовувати місто. Згодом стало відомо про україномовний альбом артистки і ось Світлана Лобода знову в Україні.

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію, яка була зроблена в центрі Києва. У кадрі Світлана насолоджується київською перепічкою, про яку ходять легенди по всій Україні. Артистка зізналася, що завжди балувала себе українською випічкою після успішного складання екзаменів, але в цей раз вирішила просто порадувати себе, адже неможливо відмовитися від неї, коли є можливість почастуватися.

Варто відмітити, що не дивлячись на труднощі, важкі часи і трансформацію творчої кар’єри Світлана Лободи, вона виглядає просто карколомно.

Нагадуємо, що не так давно співачка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому заявила, що Філіп Кіркоров та Ані Лорак стали жертвами російської влади, і насправді не підтримують війну, але не можуть заявити про це на всю країну.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.