Одна непідвладна рокам, а іншій не вистачає бабусиної хустинки: як зараз виглядають Ольга і Наталія Сумські

Ольга та Наталія Сумські — найвідоміші сестри-акторки в українському шоу-бізнесі. І не дивлячись на неймовірну вроду, обидві приголомшливо різні.

Ольга та Наталія Сумські навіть на початку своєї кар’єри неймовірно відрізнялися. Здавалося, що сестри стали свого роду протилежностями одне одної. І це стосується не тільки зовнішності артисток, але і їхніх характерів. Ольга В’ячеславівна завжди була веселою, товариською, відкритою та балакучою, а Наталія напроти завжди поводила себе максимально стримано та холодно, підкреслюючи дистанцію.

Ольга Сумська дорікнула старшій сестрі Наталії
Як зараз виглядають Ольга і Наталія Сумські

Як зараз виглядають Ольга і Наталія Сумські

І не дивлячись на серйозну різницю між жінками, вони приголомшливо виглядали разом на сцені та в кадрі, а тому навіть глянцеві журнали запрошували жінок на суміжні фотосесії. З часом стосунки родичок охололи. Подейкували навіть про конфлікт між сестрами, але обидві дану інформацію спростували, хоча і дали зрозуміти, що непорозуміння та відсутність тепла в стосунках присутні.

Всі чоловіки Наталії Сумської:
Як зараз виглядають Ольга і Наталія Сумські

Ольга Сумська зараз проживає у шлюбі з Віталієм Борисюком, активно знімається та займається дубляжем. Артистка обожнює молодіжний стиль в одязі, виглядає дуже молодо та свіжо. Акторка не зраджує своїй любові до світлого волосся, ретельно піклується про свою шкіру та намагається слідувати останнім канонам моди.

Ольга Сумська вразила виглядом фанатів
Як зараз виглядають Ольга і Наталія Сумські

Натомість Наталія Сумська, судячи з усього, обрала шлях італійської красуні Моніки Белуччі, яка заявила, що віддає перевагу достойному старінню. Наталія В’ячеславівна демонструє свій спокій по відношенню до проявів віку на обличчі, і вдягається відповідно часам.

Часто жінку можна побачити з хусткою на голові, а також у білих сорочках та модних вишиванках. Втім, вона завжди виглядає дуже елегантно та доглянуто, зокрема, зірка не зраджує макіяжу та легким укладанням.

Як зараз виглядають Ольга і Наталія Сумські

На даний момент Наталія Сумська проживає у шлюбі зі своїм колегою Анатолієм Хостікоєвим, і рідко бере участь у телевізійних проєктах, а здебільшого працює в театрі. Саме тому зірка вкрай рідко з’являється на екрані, але їй завжди є що сказати.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.